star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Albertfalva

  • 53 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

55 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Albertfalva

  • 53 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Albertfalva

  • 53m²


Ár:

55 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1977
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

Az eladásra kínált Budapest, 11. kerületi panellakás környékének infrastruktúrája minden tekintetben kiváló, de már családi házas övezet jellemzi. Ablakaiból panorámás kilátás nyílik Kelenvölgyre-Péterhegyre. Közintézmények, bevásárlóhelyek és számos szolgáltató képviselteti magát a közelben. A nappali, 2 hálószobás, erkélyes lakás állapota jó, felújítása 2007 ben valósult meg. A korszerűsítés alkalmával cserélve lett a teljes elektromos, víz-fűtéshálózat és a hozzátartozó hőmennyiség mérővel ellátott radiátorok. A konyhája, fürdőszobája teljesen megújult . A közlekedő, szobák is új burkolatot kaptak, valamint a bejárati ajtó biztonságira lett cserélve és nyílászárói fel lettek újítva. 2019-ben a légkondicionáló került kiépítésre. A havi költségek jelenlegi használat szerint a következőképpen alakulnak.: közösköltség: 11200 Ft, víz: 4500 Ft, gáz: 2000 Ft, távhő: 12000 Ft, villany: 6500 Ft. Az ingatlanhoz saját, zárható tároló is tartozik. Mindazoknak ajánlom, akik nem akarnak bajlódni egy teljes felújítással, viszont szeretnék élvezni a kertváros és központ előnyeit egyszerre.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon mihamarabb bátran!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Albertfalva


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6459101


+36 30

Ingatlannet kód: NET6459101


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, albertfalvi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 1 037 736 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Rise Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6459101. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Albertfalva ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.