star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 32 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

43,4 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 32 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 32m²


Ár:

43 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
8.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
panel
Lift
van

Az ingatlanról:

Etele úton napfényes, felújított, kétszobás lakás KEDVEZŐ áron eladó!

Hangulatos, kedves, jól szervezett, élhető lakást kínálunk, melytől tulajdonosa fájó szívvel válik meg.
Szeretett itt élni, hisz közlekedési és szociális infrastruktúra szempontjából is jó elhelyezkedésű a lakás.

A társasházat 2020-ban panel program keretében hőszigetelték.
Ekkor cserélték a nyílászárókat is, melyeket alumínium redőnnyel szereltek fel.
Ezzel egyidőben új hőszigetelt biztonsági bejárati ajtó is beépítésre került.

A lakás esztétikai felújítása, parketta csiszolás, járólapok, falazat 2010-ban történt. A fürdőszoba teljes cseréje, a konyha, valamint a villamoshálózat felújítása 2018-ban valósult meg.

A fűtési rendszernél szerencsére megtartották az eredeti jó minőségű, jó hőtani jellemzőkkel bíró öntöttvas radiátorokat, melyeken éves elszámolású költségosztók találhatók.

Mindezek eredményeképp a 2023/24-es fűtési szezonban a havi fűtési átalánydíj 7100 Ft lesz.

A közös költség 9390 Ft, ami tartalmazza a hideg-meleg víz- és csatornadíjat, melyet a mellékvízmérők éves leolvasásával számolnak el a társasházon keresztül a szolgáltató felé.

A felújítási alapba jelenleg 7200 Ft-ot kell fizetni.

A lakás egy tisztasági festést követően költözhető. Birtokba adása szerződéskötést követő 3-4 héten belül lebonyolítható.

Az ingatlan megvásárlását saját irodánk által díjmentesen szervezett bankfüggetlen hitellel, babaváró és CSOK ügyintézéssel is elő tudjuk segíteni.

Igény esetén ügyvédi támogatást is tudunk biztosítani az adásvételi szerződés elkészítéséhez. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 358370


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Etele út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6568745


+36 30

Ingatlannet kód: NET6568745


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Etele út) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 32 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 43,4 millió Ft, négyzetméter ára 1 356 250 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Borsós Attila referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6568745. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.