star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

53 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 49m²


Ár:

53 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Budapesten a XI. kerületben egy második emeleti 49 m2-es erkélyes lakást.Az ingatlanban kialakításra került, közlekedő, kamra, konyha, wc, fürdőszoba valamint két külön nyíló szoba ami akár egybe is nyitható. A lakás nyugati fekvésű, kilátással a fákkal, fenyővel bokrokkal tarkított nagyon csendes zöld parkra.A ház a panelprogramon átesett. A program során szigetelték a homlokzatot és a tetőt is. Új hang és hőszigetelt nyílászárókat építettek be. Új fűtőtesteket szereltek fel. Átalakították a teljes fűtésrendszert, csöveket cseréltek a lakásokban. A folyosón mindenkinek külön fűtésmérő és vízmérő órája van.Ezután felújították a lifteket is. Ezen kívül még automata szellőzőrendszert is beépítettek.Jó infrastruktúrája van az egyetemeket is könnyű elérni mivel közvetlen szomszédságában van a 4-es metró az 1-es villamos a 7-es busz.Kikapcsolódásra remek lehetőség a Bikás park, edzőteremmel, futópályával teniszpályával, kutyafuttatóval.Közelében állatorvos, bölcsöde, óvoda, általános iskola, gimnázium stb.Megtekintéssel kapcsolatban várom megtisztelő hívását!

Referencia szám: LK048878


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6593775


+36 70

Ingatlannet kód: NET6593775


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A panellakás ára 53 millió Ft, négyzetméter ára 1 081 633 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Tót Nikoletta referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593775. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.