star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

62,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 54m²


Ár:

62 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Szobák száma
2
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Fantasztikus lehetőség XI. kerületben, a közkedvelt ŐRMEZŐ területén, ahol egy 54 négyzetméteres lakás várja új tulajdonosát. A hatodik emeleten elhelyezkedő otthon a városi pezsgés közepén található, csodálatos kilátással a Gellért-hegyre.

Az otthon kellemes atmoszféráját már az előszobában érezhetjük, ahol egy praktikusan beépített szekrény is helyet kapott. A konyha a bal oldalon található, míg szemben a keleti tájolású nappali-étkező teret tár elénk. A friss festésű falak és az új nyílászárók által biztosított természetes fény ideális környezetet teremtenek. Az ingatlan elrendezése kiváló, egy tágas hálószobával és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik, ahol a WC diszkréten szeparált.

A lakás két évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, mely során az alaprajza is átalakult. Új nyílászárókat és bejárati ajtót szereltek be, emellett az elektromos és vízvezeték rendszert is megújították. A friss festés 2024. januárjában történt, miután az ingatlan két évig bérlővel rendelkezett. Ennek eredményeként a leendő tulajdonos egy gyakorlatilag új otthonba költözhet.

A rezsi költségei rendkívül kedvezők, mindössze 8 ezer Ft közös költség, ami magában foglal egy felújítási alapot is. A távhőszolgáltató biztosítja az otthon melegét, a közüzemi költségek pedig egyedi mérőórák alapján kerülnek elszámolásra.

KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRA ÉS KÖRNYÉKI SZOLGÁLTATÁSOK

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló választás családoknak is, hiszen a környéken számos bölcsőde, óvoda, iskola és modern játszóterek várják a kicsiket. Sportolási lehetőségek is adottak, például a rekortán futópálya és szabadtéri fitnesz park. A közelben szupermarket, posta, orvosi rendelők, gyógyszertár, éttermek és bevásárlóközpont is könnyen elérhető.

A közlekedés kiváló, a M4-es metró végállomása, valamint a Kelenföld vasútállomás és autóbusz-állomás mind mind pár perces sétára találhatók. Az Etele Pláza 15 perc sétával megközelíthető, míg a nagy áruházak autóval mindössze 10 perc távolságra helyezkednek el az autópálya mellett. Az M1 és M7 autópályák is könnyen elérhetőek néhány perc alatt.

A parkolás egyszerű és kényelmes az ingatlan előtt lévő ingyenes parkolóhelyek és fizetős parkolók segítségével. Ha felkeltette érdeklődését ez a kiváló tulajdonságokkal rendelkező otthon, kérem, hívjon bátran, akár az esti órákban vagy hétvégén is!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
11m²
Nappali
26m²
Konyha
4.5m²

Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633915


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633915

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 62,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 166 481 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Antal Zsófia referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633915. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.