star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 78 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

119,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 78 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 78m²


Ár:

119 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: IHL-G-741-LJB104
TERASZ 11 nm és MAGÁNKERT 23 nm alaprajz szerint!

MÁR 2024-BEN KÖLTÖZHETŐ LAKÁSOK!

Kertvárosi hangulat és a környezet védelme, remek infrastruktúra mellett!
AKTÍV ÉLETFORMA KEDVELŐINEK, MODERN, ENERGIA HATÉKONY, OKOS OTTHONOK A VÁCI ÚT SZOMSZÉDSÁGÁBAN A RÁKOS-PATAK PARTJÁN! A BERUHÁZÓ CÉG LEGZÖLDEBB PROJEKTJE!
MINDEN LAKÁS ERKÉLYES, TERASZOS VAGY SAJÁT KERTRÉSSZEL RENDELKEZŐK!

Az új lakópark a városközponttól gyorsan elérhető, mégis minden oldalról kertekkel határolt, csendes, zöld környezetben épül fel!
A nagy múltú cég fejlesztéseihez híven itt is elérhetőek lesznek a lakók mindennapjait megkönnyítő közösségi szolgáltatások és okos megoldások. A business cornerrel ellátott közösségi nappali megkönnyíti a munka és a magánélet egyensúlyának kialakítását, továbbá közösségi könyvtár, fészer, csomagpont, közösségi BBQ hely és fűszerkert, valamint közösségi autó és közösségi mobil alkalmazás is elérhető lesz majd a lakók számára. Minden lakás okos otthonnak készül!
Az épületben 163 lakás van kialakítva ezekből még elérhető kb. 65 db lakás 39 nm és 110 nm között, 1 szobástól a 4-5 szobás erkélyes, teraszos, kertkapcsolatos lakásokig. Privát KERT lehetőségek 6-87 nm-ig elérhetők! Teremgarázshely és tároló vásárolható!

Műszaki leírásból:
A lakásokat egytől egyig átlagon felüli esztétikai és műszaki tartalom, energiahatékony és gazdaságos üzemeltetés jellemzi. Az ökobarát lakópark egyúttal a cégcsoport eddigi legfenntarthatóbb fejlesztése, melynek részei a teljes mértékben megújuló energián alapuló gépészeti megoldás, a környezettudatos anyaghasználat, a szelektív hulladékkezelés, a környezettudatos vízfelhasználás, az esővíz újrahasznosítása, illetve a felület hűtés-fűtés. A három rétegű műanyag nyílászárók hatékonyabb a hő- és hangszigetelést tesznek lehetővé, amelynek köszönhetően az éves hűtési-fűtési költségek sokkal alacsonyabbak lehetnek egy hagyományos kialakítású lakáshoz képest.Igény esetén a konyha és a beépített bútorok megvalósítását is vállalja a cég!

Infrastruktúra, közlekedés:
A lakópark remek közlekedési infrastruktúrával is rendelkezik, a városközpont autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. Az M3-as metrómegállója a projekttől mindössze 10 perc sétára helyezkedik el, a 14-es villamos megállója mindössze 5 perc sétával elérhető, valamint a 105-ös busz megállója 150 méter sétatávra található. Az aktív életmódot kedvelőknek biztosított a biciklis közlekedés is, hiszen a lakópark közelében teljesen különálló kerékpárút vezet. A ház közvetlen közelében játszótér, óvoda, iskola, két gimnázium és szakközépiskola, valamint egyetem is található, így kitűnő választás gyerekes családok számára. És mindössze 10 perces sétatávolságra érhető el a Budai Egészségközpont és a Duna Pláza bevásárlóközpont.

Ajánlom az új projektlakásait családoknak, idősebb házaspároknak és mindazoknak, akiknek fontos a kertvárosi hangulat és a környezet védelme.

Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába!
További információkért és megtekintésért várom megtisztelő hívását a hét minden napján!
IRÁNYMUTATÁS A CSOK + MAXIMÁLIS KIHASZNÁLÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉRE AMENNYIBEN NEM RENDELKEZNEK KÖZÖSEN ELSŐ LAKÁSSAL!

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. HITELEK, BABAVÁRÓ és LTP KALKULÁTOROK. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Angyalföld


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6622255


+36 30

Ingatlannet kód: NET6622255


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerület, angyalföldi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: az építés éve 2024. A téglalakás ára 119,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 538 333 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Bajzik Gábor referens az Ingatlan-Ház-Lakás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622255. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület, Angyalföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.