star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 46 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld 1. kép

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 46 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 46m²


Ár:

44 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
6,7 ezer Ft
Emelet
4.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Ha fontos, hogy mindig könnyen és gyorsan odaérjen bárhová.Közvetlen M3 metró megálló közelében!Felső emeleti, világos, 46 nm -es 1 + fél szobás, jó elosztású lakás. 

Érdeklődés esetén szívesen küldök képeket.

Ténylegesen kiváló közlekedés:Mindössze 100m az M3-as metró Gyöngyösi utcai megállója.50m-re buszok (15, 105, 210, 210B, 950, 950A)Mindössze 9 perc metró út a Nyugati pályaudvar csomópont (4-6-os villamos csatlakozás), de a Deák Ferenc térre is csak 12 perc megérkezni (M1, m2 csatlakozás).Váci úti irodák pár perc alatt elérhetők akár sétával, akár metróval. (Pl: 500m a Váci Greens irodaház)Duna Pláza 150m, Spar 300m, Lidl 1 megálló metróval.Ha pihenni támad kedve, 15 perc sétával már a Duna parton levegőzhet egyet.Közelben sétálóutca, parkok, játszóterek, iskola, óvoda.Igény esetén az udvarban lehet parkolóhelyet igényelni, melyhez távirányítós kapun át lehet bejutni.A nappali ablaka zöldterület felé néz, tehát nem hallatszik sem a Váci út forgalma, sem a buszok hangja.A ház rendszeres felújításokkal karban van tartva, nagyon jó a közös képviselet. (A közelmúltban újították fel a liftet, tetőt, ereszcsatornát, széldeszkázást, kapunyitó rendszert.)Kultúrált, nyugodt, csendes szomszédok és lakók vannak az egész házban, ami nagy kincs.A lakás a 4 emeleten van, lift van.Méretek:Nagy szoba: 25,5 m2 (parkettás)Kis szoba: 6,5 m2 (laminált padlós)Konyha: 9 m2 (járólapos)Fürdő, wc: 3 m2 (járólapos)Előszoba: 3 m2 (járólapos)Belmagasság: 3 méterAlacsony rezsi:Fűtése:Héra gáz cserépkályha és a szobákban 1-1 konvektor. A fűtőtestek rendszeresen karban vannak tartva. (Legutóbb télen a cserépkályha és a konvektorok is új égősort illetve gyújtószerkezetet kaptak.)Nagyon takarékosan fűthető a lakás, nagy hidegekben is kb 15000Ft a gáz számla.A nyílászárók 4 éve lettek cserélve, az ajtó erősített, több ponton záródó biztonsági ajtó, az ablakok 3 rétegű hőszigetelt thermo ablakok redőnnyel szerelve.Ugyanekkor a még hatékonyabb hőmegtartás érdekében mindkét szoba ablakos fala 7mm-es beltéri szigetelővel lett burkolva valamint az egész lakásban volt egy tisztasági festés is.5 éve új Hajdú bojler lett felszerelve. (Ez által kedvező az áram fogyasztás is.)A villanyvezetékek 2013-ban kompletten újra lettek húzva.Vízóra be van szerelve, mindössze hitelesíttetni kell.(Jelenleg a víz átalány számítással a közös költséggel együtt van, a kettő együtt is csak 13800Ft) Ha valaki a vizet is mérés alapján szeretné, akkor külön a közös költség mindössze 6700 Ft (szemét díjjal, felújítási alappal és mindennel együtt)A lakás összességében jó állapotban van, nem ázik, alacsony rezsivel fenntartható. (Egyedül a fürdőben szükséges a csempét kijavítani.)Az előszoba üvegtéglával és praktikus tolóajtóval van elválasztva a konyhától.BEFEKTETÉSKÉNT:A rendkívül jó lokáció miatt befektetésnek is kiváló! Kevés ráfordítással, szinte jelen állapotában is könnyen és gyorsan kiadható magas áron. Különösebb felújítás nélkül egy óvatos 170e Ft-os bérleti díjjal számolva éves 5%-os haszon realizálható, az ingatlan további értéknövekedése mellett.(Saját tapasztalat, mert pár éve mindössze 3 nap alatt adtam ki a lakást.)Kérdés illetve megtekintési szándék esetén keressen bizalommal.


Elhelyezkedés

1138, Budapest, XIII. kerület, Angyalföld, Gyöngyösi utca 4


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6650535


+36 30

Ingatlannet kód: 6650535


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerület, angyalföldi (Gyöngyösi utca 4) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 46 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 976 087 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász Roland hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650535. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület, Angyalföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.