star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 43 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

36 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 43 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 43m²


Ár:

36 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

XIII. kerület, Béke térnél, a Szegedi út 9. sz. alatt eladó egy 43 nm-es, 1+1fél szobás lakás.
Bár földszinti, azt utca szintjétől néhány lépcsőfokot fel kell lépnünk, az utcára néző ablakok párkánya pedig kívülről 180 cm magasan van, így nem kell attól tartani, hogy a gyalogosok belátnak.

Mivel a lakás felújítandó, érdemes átgondolni a jelenlegi alaprajzot és helyiségeket. A 20 nm-es nappaliból amerikai konyhás nappalit csinálva felszabadulna egy plusz szobaként a 11 nm-es konyha. Vagy akár a konyhát a jelenlegi kisszobába is be lehet tenni, így egy 20 és egy 11 nm-es lakószoba lesz.

A lakásban műszakilag jelenleg minden üzemel, a 3 db gázkonvektor is.

Az elhelyezkedése kiváló a Béke tér közvetlen közelsége miatt minden megtalálható, Aldi, Lidl, szakorvosi rendelőintézet, egyéb szolgáltatások, stb.
A közlekedés szintén remek, több villamos- és buszjárat van közel, valamint a metrómegálló is mindössze 1 km gyalog.

Szintén csak 1 km az a rákosrendezői fejlesztési terület, ahova előkészítés alatt van a hírekben mini-Dubajként emlegetett project, amely borítékolhatóan emelni fogja a tágabb környék presztízsét is.

A társasház udvarán egy saját használatú, nagyméretű tároló áll rendelkezésre.


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Angyalföld, Szegedi út 9.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6651714


+36 20

Ingatlannet kód: NET6651714


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerület, angyalföldi (Szegedi út 9.) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 36 millió Ft, négyzetméter ára 837 209 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Keszthelyi Péter hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651714. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület, Angyalföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.