star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 53 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 53 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 53m²


Ár:

54 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1932
Emelet
tetőtér
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

.Eladásra kínálom a 13k.Vizafogó nagyon KÖZKEDVELT részén - pár perc sétára a Dózsa György úti metró megállótól - ezt az 53nm.alapterületű, emeleti 1 szobás (ami akár galérivál még tovább bővíthető) JÓ esztétikai és műszaki állapotban lévő, VILÁGOS-NAPOS klímával is felszerelt K-i tájolású lakást !!
Az ingatlanhoz tartozik még továbbá, egy felszíni (zárt udvari, de nem fedett) gépkocsi beálló, illetve egy önállóan zárható és száraz pince tároló helyiség is melyek vételárát az irányár (NEM opcionálisan !!) tartalmazza.

A ház lakóközössége barátságos és kulturált, akik nem tolakodóan de azért odafigyelnek egymásra és környezetükre is egyaránt. A környék ellátottsága az MINDEN szempontból (vásárlási, utazási, stb.) TÖKÉLETES sőt inkább SZUPER !!! A lakás első osztályú BEFEKTETÉS lehet minden olyan vásárlónak, akinek fontos a jövőbeni ÉRTÉKÁLLÓSÁG a JÓ KIADHATÓSÁG (mely kiszámítható és folyamatosan tartós bevételt produkál) vagy akár mindkettő egyszerre !!!
Ajánlom továbbá azon személynek is, akik csak mostanában gondolkodnak az ELSŐ ingatlanuk megvásárlásában , hogy ott megkezdjék az önálló életüket, amit az elkövetkezendő évek során szeretnének majd a körülményeiknek megfelelően egy NYUGALMAS és BARÁTSÁGOS környezetben élni !! A környék a (város)központhoz igen KÖZELI elhelyezkedésének köszönhetően, MINDEN egyéb szempontból (közlekedési, bevásárlási, szolgáltatói stb.) gyakorlatilag TÖKÉLETESNEK mondható !!
Amennyiben az ingatlan (a hirdetésben látottak és olvasottak alapján úgy érzi, hogy) felkeltette érdeklődését és azt a döntést hozta, hogy (valamikor a napokban majd) személyesen is megtekintené, akkor kérem mielőbb vegye fel velem a kapcsolatot és a lehető legrövidebb időn belül (mindenképp) sort kerítünk rá !

Irányár: 54900000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: LK088959


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6178976


+36 30

Ingatlannet kód: NET6178976


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1932, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. A téglalakás ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 035 849 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6178976. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.