star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 57 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

42,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 57 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 57m²


Ár:

42 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

BEFEKTETŐK FIGYELEM!!!

Megvételre kínálok az Árpád hídnál (Teve utca-Róbert Károly krt sarok) egy nagypolgári felújítandó CSENDES lakást!

Az ingatlan 57 nm, magasföldszinten helyezkedik el és mind a 4 ablaka a belső, közös használatú kertre néz, ezért kizárja a körút zaját.

A bejárati ajtót biztonsági rács védi, ezen belépve egy hosszú közlekedőbe érünk, ahonnan a konya, spejz, wc és a szoba nyílik. A hálószoba 36 nm, ezért alkalmas 2-3 kisebb szoba kialakítására, belmagasságából (3,8 m) adódóan galériázható is. A Fürdőszoba világos-ablakos.

A lakóközösség és a ház pénzügyi helyzete rendezett, rendelkezik felújítási alappal, első tervezett felújítás most esedékes! A lakóépület gázvezeték gerinc hálózatának felújítása az elmúlt 5 évben megtörtént.

Kulturált, rendezett és tiszta lépcsőház, csendes problémamentes lakóközösség!!!
A lakáshoz tartozik egy 8,5 nm-es pince, ami a lakás alatt helyezkedik el.
A tömegközlekedés kimagaslóan jó: Göncz Árpád Városközpont!
A környék infrastruktúrája önmagáért beszél: Honvédkórház, Budapesti Rendőr-főkapitányság, József Attila Színház, Kormányablak és számos irodaházzal körbevett!

Befektetésre vagy akár saját részre is kiváló az ingatlan, per és tehermentes, azonnal költözhető!

Ha Ön nem rendelkezik a teljes vételárral, BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk rendelkezésére áll, amely minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti, ráadásul DÍJMENTESEN!
Amennyiben szeretné megtekinteni, illetve kérdése van az ingatlannal kapcsolatban kérem, hívjon bizalommal, akár hétvégén is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 348567


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Róbert Károly körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6486676


+36 30

Ingatlannet kód: NET6486676


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi (Róbert Károly körút) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 42,99 millió Ft, négyzetméter ára 754 211 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Biri Etelka referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6486676. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.