star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 34 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

51,25 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 34 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 34m²


Ár:

51 250 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
2.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

HAMAROSAN KÖLTÖZHETŐ ÚJ LAKÁSOK, Angyalföld kertvárosi részén!A 13. kerületben, kellemes zöld környezetben épülő 15 lakásos társasház, magas műszaki tartalommal, zöld technológiával felszerelve kerül kivitelezésre. Az alkalmazott környezetvédő, zöld megoldások miatt, a lakások alacsony rezsi költséggel üzemeltethetők.A kis lakásszám mellett, a praktikus kialakítás volt a cél, melyet a tulajdonosok igazi otthonná formálhatnak. Az épület négy emeletén, 34 nm-től egészen a 106 nm-es alapterületig találhatóak 1-4 szobás teraszos lakások, az igényeknek megfelelően.A társasház pince szintjén garázshelyek, gépészeti tér és tárolók kerülnek kialakításra. A földszinten további önálló garázsok, tároló és egy lakás (előkerttel) helyezkedik el, valamint a többi ingatlan az épület 4 emeletén foglal helyet.Családbarát környezet, minden a közelben: iskola, óvoda, park, játszótér, bevásárlási lehetőségek, egyaránt könnyen és gyorsan megközelíthetőek!Nyolcszemélyes lift kerül beépítésre, amely a pinceszinttől egészen a legfelső emeletig használható.Az autólift lehetővé teszi a pinceszinten lévő garázshelyek egyszerű és biztonságos megközelítését.A projekt műszaki átadása az előzetes terveknek megfelelően 2023. I. negyedévében várható.A finanszírozása beruházói saját tőkéből valósul meg, projekt hitel nélkül!Műszaki adatok: AA energetikai besorolás levegő-víz hőszivattyús felület hűtés-fűtés a lakásokban, kiegészítő padlófűtéssel autólift a garázshelyek megközelítéséhezLakások alapfelszereltsége: 3 rétegű, 5 kamrás műanyag nyílászárók, elektromos redőnyök és kézi mozgatású szúnyoghálók a nyílászárókon okosotthon rendszer előkészítés I. osztályú hideg és melegburkolatok fürdőszobai szaniterekKözlekedés:Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető.Járatok:30, 30A, 230-as autóbuszok914, 914A éjszakai járatokés a 14-es villamosLegközelebbi metrómegálló a Gyöngyösi utcánál (Dunapláza)Találja meg álmai otthonát kínálatunkban, bővebb információért keressen bizalommal!Díjmentes HITEL ès PÈNZÜGYI tanàcsadàs, kollègànk a legjobb szemèlyre szabott konstrukciòt talàlja meg Önnek!


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Üteg utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6515692


+36 20

Ingatlannet kód: NET6515692


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi (Üteg utca) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 34 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 51,25 millió Ft, négyzetméter ára 1 507 353 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Kisvári Adrienn referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6515692. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.