star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 40 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

59,65 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 40 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 40m²


Ár:

59 654 960 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

ÚJSZERŰ GARZONLAKÁS A DUNA PLÁZA KÖZELÉBEN

LAKÁS:
A fotókon egy 40 m2 alapterületű, I. emeleti lakás látható, amely elrendezését tekintve egy konyhával, kis étkezőrésszel, nappali galériával és egybenyitott fürdő-WC helyiséggel lett kialakítva. Az ingatlan teljes kényelmet nyújt, házközponti fűtéssel és egyedi mérőórákkal van ellátva.

A klímával felszerelt lakásban új nyílászárók kerülnek beépítésre. A fürdőszoba felszaniterezetten kerül átadásra, a konyha pedig gépesítetten, valamint bútorozottan lesz átadva, utóbbi 3 szín közül kiválasztható. A lakáson belüli burkolatok szintén kiválaszthatók a helyszínen megtalálható mintákból. A lakás 3,7 m-es belmagasságának köszönhetően fekvő galéria kerül kialakításra.

HÁZ:
Budapest XIII. kerületében, a Váci úton található 19. századi bérház új ruhát ölt, hogy a 21. század elvárásainak megfeleljen. A felújítás után az épület megfelel a jelenkori elvárásoknak, új külsőt és belsőt kap, kiemelve a kényelem és otthonosság jegyeit.

A fentebb említett felújítások magában foglalják az elektromos, víz- és csatornahálózat teljes cseréjét. Az ingatlan új tetőszerkezetet kap, Bramac tetőfedéssel és külső hőszigeteléssel ellátva, amely megfelel a jelen kor elvárásainak és követelményeinek. A házban egyedi villanykazán kerül kialakításra minden lakásban és egyedi melegvíz, így alacsonyabb lesz a közös költség és nem függ senki a mostani gazáraktól.

Az ingatlan egy kétemeletes, háromszintes épület, melyben összesen 51 lakás található. A felújítás keretében a közművek és a nyílászárók is korszerűsítésre kerülnek. Az ingatlantömb átadáskor egy új, 6 személyes lifttel lesz felszerelt, ami az ott lakók kényelmét szolgálja. Emellett egy NON-STOP, 24 órás portaszolgálat gondoskodik majd arról, hogy a lakók nyugodtan élvezhessék otthonuk kényelmét és biztonságát.

Elhelyezkedés
Az épület kiváló elhelyezkedése számos előnyt kínál. Az M3-AS METRÓ GYÖNGYÖSI utcai állomása mindössze 2 perc sétára található. Az új köntösben pompázó épülettől könnyedén megközelíthető a DUNA PLÁZA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT is mindössze néhány perc sétával. A közvetlen szomszédságában újonnan épülő többszintes társasházak tovább emelik a városrész otthonosságát és lakhatóságát. Mindössze 8 perc séta választ el minket a Váci úti TESCO áruháztól, ahol minden vásárlási igény kielégítésre kerülhet. Az ingatlan könnyen megközelíthető gépkocsival és akár busszal is. Az épület és a forgalmas 2x3 sávos Váci út között egy szervízút található, amely megkönnyíti a ház előtti parkolást.

Teljes átadás 2023. decemberében várható.

I.em. 1-es lakás

Örömmel várom HÍVÁSÁT a lakás megtekintése kapcsán, akár hétvégén vagy az esti órákban is!


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Váci út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6552963


OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6552963

OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi (Váci út) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 59,65 millió Ft, négyzetméter ára 1 491 374 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Csiszár Rudolf referens az OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6552963. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.