star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

249,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 80m²


Ár:

249 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2008
Emelet
8.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Panoráma, terasz, csend és nyugalom!
Eladó egy lenyűgöző, 80 négyzetméteres lakás a Marina parton, mely amerikai-konyhás nappalijából és hálószobájából páratlan Duna és budai hegyek panorámájával büszkélkedik. Az ingatlan egyedi tervezésű elemekkel rendelkezik, mint például a nappali és hálószoba között elhelyezett oszlop, valamint a gardróbszoba előtti tér elválasztó, melyek stílust és kényelmet kölcsönöznek a térnek.
A lakásban egy tágas, 36,42 négyzetméteres terasz is helyet kapott, így kivételes lehetőség kínálkozik a szabadban való pihenésre és kikapcsolódásra. A fürdőszobában kád és zuhanyzó is megtalálható, továbbá két különálló WC is szolgálja a lakók kényelmét.
Az 2008-ban épült házban 2 lift és 0-24-es portaszolgálat is gondoskodik a biztonságról. Az ingatlan ideális választás lehet saját célra, vagy akár kiadásra is, különleges és fantasztikus kilátással rendelkező lakásban való életre vágyók számára.
A környék kiváló közlekedéssel rendelkezik, a lakóparknak pedig a BKV hajókikötője is a közelben található, így könnyen és gyorsan elérhető a városközpont. A Duna pláza mellett lévő M3 metró megálló mindössze 4 perces sétával elérhető.
A lakópark területén számos bevásárlási és szabadidős lehetőség is adott, iskolával, óvodával, játszótérrel, kávézókkal, éttermekkel, szaunával, fitneszteremmel, szoláriummal, fogorvosi és orvosi rendelővel, gyógyszertárral stb. a közelben.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, éljen különleges otthonban, élvezve a Dunára nyíló csodálatos kilátást! Így most hívjon minket, hogy megtekinthesse ezt az egyedi lakást, amely luxust és kényelmet kínál Önnek és családjának!

Referencia szám: LK045578-IN


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Danubius utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6566197


+36 30

Ingatlannet kód: NET6566197


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi (Danubius utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 249,5 millió Ft, négyzetméter ára 3 118 750 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 60%-kal magasabb. Az ingatlant Csillag Tamás referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6566197. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.