star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 59 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

58,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 59 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 59m²


Ár:

58 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1906
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

SZENT ISTVÁN PARK közelében, igényes nagypolgári társasház földszintjén otthonos, 60 m2-es, NAPPALI + 2 SZOBÁS, ALACSONY FENNTARTÁSI KÖLTSÉGŰ lakás eladó!
Helyiségek: ÉTKEZŐ-NAPPALI (28 nm), 2 HÁLÓ (11,8 ÉS 11 nm), KONYHA, FÜRDŐ+ WC, KÜLÖN WC,ELŐSZOBA, ELŐTÉR

2 hálószobája egymástól szeparáltan helyezkedik el a lakás két oldalán. Ablakai eredetiek, jó állapotúak, fűtése elektromos panellal kialakított (gázcsonk megvan, bármikor be lehet kötni gázfűtést). A fürdőszoba frissítést kíván, de jelenlegi állapotában is használható.
Belmagasság: 4 m, így tovább bővíthető a lakóterület ÁLLÓGALÉRIA ill. belső 2 szint létrehozásával.
2022/23-ban a gáz-és villanyvezetékeket cserélte a ház, ezek nyomát szépítik még következő lépésként. A folyamatosan felújított, szépített társasház UDVARÁT sok-sok növénnyel dekorálta a közösség és bicikli tároló is helyet kapott.
A társasház nem tiltja a rövidtávú kiadást. Az épület néhány lépésre van a körúttól, így közlekedése ideális (4-6 villamos, buszok, Metro).
A lakás kiváló adottságai miatt BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ!
Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, várom megkeresését elérhetőségeim bármelyikén:
30/606-2866 vagy molnar.ildiko@dh.hu


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6602615


+36 30

Ingatlannet kód: NET6602615


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi (Hegedűs Gyula utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 1906, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 58,9 millió Ft, négyzetméter ára 998 305 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Ildikó referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602615. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.