star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 38 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

46,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 38 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 38m²


Ár:

46 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

CSAK NÁLUNK! XIII. kerület, Angyalföld-kertvárosban, a Szent László utcában, 2010-ben épült, újszerű liftes társasházban, parkosított telken, eladásra kínálok egy földszinti lakást, amely 38 m² lakóterülettel rendelkezik, 1+1 szobás.

A lakás 2023-ban felújítási munkálatokon esett át, műanyag nyílászárókkal rendelkezik, újszerű gépesített konyhabútor, házközponti fűtéssel ( radiátor és padlófűtés hőleadással ).

Közös költsége: 26.100 Ft/hó amely tartalmazza a melegvízet, és a fűtési díjat is a téli időszakban, víz és villanyóra saját mérőóra alapján.

Parkolás az utcán közterületen, de a házon belül jelenleg is van eladó illetve bérelhető teremgarázs beállási lehetőség.

Az ingatlan részletes ismertetése és bemutatása előre egyeztetett időpontban lehetséges, amelyet nagyon rugalmasan kezelünk, akár HÉTVÉGÉN is.
További kérdéseivel kapcsolatban várom a jelentkezését.
Amennyiben Önnek a vásárláshoz szüksége lenne hitelre, babaváró kölcsönre, lakástakarékra, stb., kezdeményezheti a kapcsolatfelvételt bankfüggetlen hitelügyintézőinkkel, teljesen DÍJMENTESEN.
21 év szakmai tapasztalattal rendelkezem, eladó vagy kiadó ingatlana értékesítése vagy bérbeadása esetén, készséggel állok az Ön rendelkezésére is, keressen bizalommal. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365164


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Szent László út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6631985


+36 30

Ingatlannet kód: NET6631985


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi (Szent László út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 46,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 234 211 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Nyegrutz Tamás referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631985. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.