star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 46 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

67,4 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 46 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 46m²


Ár:

67 400 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2025
Emelet
6.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Tökéletes lokáció, minőségi otthonok Angyalföldön!A XIII. kerület egyik legdinamikusan fejlődő részében épül az a 9 emeletes új társasház, mely nem csupán külsőleg egy modern lakóház, de összetételében is minőségi anyagfelhasználás jellemzi.Költséghatékony fenntarthatóságát, modern gépészeti megoldások biztosítják! Az emeleten elhelyezkedő teraszok, jelentősen csökkentik a homlokzat felmelegedését a forró nyári időszakban. A hőmegtartást korszerű nyílászárók, beépített rejtett redőnyök és 20 cm vastag fal szigetelés biztosítja.Az épületben modern energiatakarékos világítási és elektromos rendszerek, valamint szelektív hulladékkezelés kerül kialakításra.A költséghatékony hőszivattyús rendszer, mennyezet hűtés -fűtéssel biztosítja az évszaknak megfelelő ideális hőmérsékletet. A megújuló energiák felhasználása mellett kulcsfontosságú az épületbe tervezett gépészeti és elektromos rendszerek alacsony energiafelhasználása.A lakások méretei 30m2-140m2-ig terjednek. Az emeleteken a Keleti, Déli és Dél-Nyugati fekvés miatt az ingatlanok benapozottsága, tájolása optimális, északi fekvésű lakás nincs az épületben.A belső udvarban kialakított zöldfelületek, illetve kert teszi még kellemesebbé az ott lakók életét.A környéken minden megtalálható, (iskola, óvoda, kórház, orvosi rendelő, gyógyszertár, bank, kormányablak, kávézó, Tesco, Aldi, Spar, virágüzlet, edzőterem), közlekedés szempontjából is kiváló, mivel a metró, buszok (távolsági is!), 1-es villamos csupán néhány perc távolságra vannak.

67400000 Ft

Referencia szám: PR088803/LK/19856-IN


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640871


+36 30

Ingatlannet kód: NET6640871


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m². További jellemzői: az építés éve 2025, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 67,4 millió Ft, négyzetméter ára 1 465 217 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Rácz Ádám referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640871. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.