star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 99 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

130,85 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 99 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 99m²


Ár:

130 851 720 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2022
Szobák száma
4
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Ez a lenyűgöző, 2022-ben épült lakás minden igényt kielégít, és ideális választás lehet azoknak, akik egy stílusos és kényelmes otthont keresnek.

A ház 3. emeletén található, a ház lifttel is felszerelt, így a mindennapi élet még kényelmesebbé válik. További előny, hogy a lakáshoz külön vásárolható tároló is tartozik, így nem kell aggódnia a holmijai tárolása miatt.

A környék kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így könnyen elérheti a város bármely részét. Az üzletek, éttermek és egyéb szolgáltatások széles választékát is megtalálja a közelben, így minden, amire szüksége lehet, könnyen elérhető.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és tegye meg az első lépést az álmai otthona felé. Forduljon hozzánk még ma, hogy megismerhesse ezt a gyönyörű lakást, és legyen Ön az, aki otthont teremt benne!

A házban az Airbnb engedélyezett!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
5.92m²
Szoba
7.12m²
Közlekedő
13.43m²
Szoba
13.65m²
Nappali
26.63m²
Fürdőszoba
5.3m²
Wc
1.35m²
Előszoba
6.9m²
Konyha
6.75m²

Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648471


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648471

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 99 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 130,85 millió Ft, négyzetméter ára 1 321 735 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Antal Zsófia referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648471. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.