star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 61 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

75 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 61 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 61m²


Ár:

75 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2011
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

XIII. ANGYALFÖLD KERTVÁROSI részén egy nagyon hangulatos NAPPALI + 1 HÁLÓ SZOBÁS, 61 m2, ERKÉLYES, 2. emeleti, nyugati tájolású LAKÁS ELADÓ!

Ideális otthon azok számára, akik egyszerre szeretnék élvezni a város és a természet közelségét.

A lakás hűtő-fűtő klímával felszerelt, JELENLEG amerikai konyhás nappalival, hálószobával, egy tágas fürdőszobával, erkéllyel rendelkezik.

A fűtést és a melegvizet a Társasház saját kazánja biztosítja, a lakáshoz tartozó külön hőmennyiség mérő alapján.

Tekintettel a közlekedés és egyéb infrastruktúra szempontjából is kiváló adottságokra, egyaránt lehet ideális választás fiatal párok és egyedülálló pályakezdők, egyetemisták számára.

A lakáshoz megvásárolható 2 db gépesített gépkocsibeálló a teremgarázsban, amely opcionálisan megvásárolható a lakással együtt + 10 millió Ft irányáron.

A lakás elhelyezkedése mind tömegközlekedés, mind autós közlekedés szempontjából kiváló.
Az M3 metró Forgách utcai megállója 10 perc sétára, az 1 villamos három, míg a Göncz Árpád városközpont 4 buszmegállóra található.

Autóval közvetlenül elérhető a Váci út és a Róbert Károly körút, de könnyen és gyorsan megközelíthető az M0-ás és az M3 autópálya kivezető szakasza is.
A belváros tömegközlekedéssel és autóval is fél órán belül elérhető csúcsidőben is.

A társasház közvetlen, 2 km-es vonzáskörzetében található Tesco, Lidl, Aldi és Spar üzlet, valamint a Honvédkórház és több gyógyszertár is. A Duna Plaza egy, míg a Westend 4 metró megállóra található.

A sportolni, mozogni vágyók számára a patakpart és a Vasas létesítményein kívül az utcában található a Láng utcai Sporttelep, valamint 5 perc sétára az Oxygén Fáy edzőterem is.

A patakparton futópálya, kerékpárút, játszótér, kutyafuttató, hatalmas ligetes park található.

A szabadba és sportolni vágyók számára továbbá a Margitsziget és a Népsziget 2,5 km, a Duna Aréna 1,5 km távolságra található.
További információkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeimen:
Viletel István
+36 30 361 3551
viletel.istvan@dh.hu


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650894


+36 30

Ingatlannet kód: NET6650894


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 1 229 508 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Viletel István Endre referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650894. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.