star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Alsórákos

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Alsórákos

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Alsórákos

  • 69m²


Ár:

89 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

Budapest 14. kerületében Alsórákoson eladóvá vált egy hangulatos, napfényes 69 nm-es nappali + 2 hálós kitűnő állapotú társasházi lakás. Minden szobája erkélykapcsolatos, melyek rendezett zöld kertre néznek, egyenként 6 nm-esek. A két háló csendes, elkülönülnek a nappalitól. Fűtése gáz cirkó, nappalija klímával felszerelt. A ház 2004-ben épült, 3 szintes, rendezett anyagi körülményekkel. A lakáshoz tartozik egy teremgarázs hely, ennek megvásárlása opcionális, a vételára 6 mFt.
Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat, lakásbiztosítást kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Alsórákos


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6607964


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6607964

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerület, alsórákosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 302 899 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Meczner Judit referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607964. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület, Alsórákos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.