star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

89,89 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 69m²


Ár:

89 890 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

*** A XIV. kerület közkedvelt részén, Herminamezőn, a Telepes utca közelében megvételre kínálok egy emeleti, újszerű, 3 szobás, 2 erkélyes, klimatizált, kiváló beosztású, udvari nézetű lakást ***

A kitűnő állapotú ingatlan alapterülete 69 m2, melyhez tartozik 2 db erkély is. Az egyik a nappaliból, a másik pedig a hálószobából nyílik.

A lakás egy kiváló állapotú, 2005-ben épült, 4 szintes, szigetelt, rendezett társasház legfelső emeletén található. A tetőtéti jelleg csak alig érezhető, de ezt látni kell élőben :)

A 8 lakásos, csendes lakóközösségű ház a belső udvarban található, az utca zaja egyáltalán nem érzékelhető és mivel a legfelső szinten vagyunk, még egy kis panoráma is elénk tárul, a csöndről nem is beszélve!

A lakás egész nap fényes és körbe napozott, de a nyári melegben a klíma segít elviselni az esetleges hőséget :)

Minden ablak redőnnyel és szúnyoghálóval szerelt.

A közös költség 18.000.-Ft/hó, mely tartalmazza a felújítási alapot és a kertész munkadíját is.

A parkolás a ház előtt ugyan ingyenes, de a lakáshoz tartozik egy teremgarázs beálló is, ami opcionálisan megvásárolható.
Ára: 6 M ft.

Tökéletes választás összeköltözőknek-pároknak, kis családosoknak, de befektetésnek is kiváló, hiszen ezen a környéken az ingatlanok nagyon érték állóak és azonnal-magas áron kiadhatók!

Per,-teher és igénymentes!

Előre egyeztetett időpontban a hét bármelyik napján rugalmasan megtekinthető.

K.A. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 353924


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Telepes utca közelében


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6528692


+36 70

Ingatlannet kód: NET6528692


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Telepes utca közelében) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 89,89 millió Ft, négyzetméter ára 1 302 754 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Keczán Andrea referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6528692. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.