star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 50m²


Ár:

42 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
3.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

XIV. Nagyzugló egyik legjobban frekventált részén, a Bgf szomszédságában kínálunk megvételre egy rendezett, zárt lépcsőházas társasházban elhelyezkedő, 50 nm-es, 1,5 szobás, 3.emeleti, lodzsás, jó elosztású téglalakást.
Az ingatlan jó műszaki állapotú, a nyílászárók, villanyvezeték, gázvezeték hálózat korábban felújításra került, valamint a fürdőszoba-konyha-közlekedőben is cserélve lettek a burkolatok.
A fűtés gázkonvektorokkal történik(ezek részlegesen cserélve lettek), a meleg vizet pedig energiatakarékos Ariston villanybojler szolgáltatja.
A környék infrastruktúrálisan kiváló, Tesco, Obi, Cba, gyógyszertár stb. közelben megtalálható, az Örs vezér tere 2 megállóval elérhető.
A lakás a konyhabútor korszerűsítése és egy tisztasági festést követően kiváló állapotba hozható.
Közös költség 14800 Ft, ezen felül minden közmű egyedileg mérhető, a rezsiköltség gazdaságosan kihozható.
A lakás tehermentes, tartozik hozzá egy saját pincerész is.
További kérdésekkel kapcsolatban telefonon tudok tájékoztatást adni.

Ha érdekli az ingatlan, vagy esetleg saját lakásának eladásában is tudnánk segíteni, kérem keressen bizalommal! Cégünk piacvezetőként már akár nettó 2,5%-os közvetítői díjért is segít az értékesítésben!
Vevőknek szolgáltatásunk ingyenes!

A környékről:

Kitűnően frekventált


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Fogarasi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641315


Balla Ingatlan - XIV. kerület

Balla Ingatlan - XIV. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641315

Balla Ingatlan - XIV. kerület

Balla Ingatlan - XIV. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Fogarasi út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 858 000 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sebestyén Tamás referens a Balla Ingatlan - XIV. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641315. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.