star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 53 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

47,7 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 53 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 53m²


Ár:

47 700 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó a XIV. kerületben egy 53 nm-es, 1 szobás ,erkélyes egyedi mérésű közművekkel ellátott magasföldszinti lakás !Zöldövezeti ,napfényes, tégla építésű zuglói lakás zárt udvarral körülvéve! D-Keleti fekvésű,csendes, tiszta rendezett hely,ligetes,fás környezetben !Tömegközlekedés,üzletek,piac,éttermek,posta,korház, kormány hivatalok a közelben.Alacsony Rezsi ! Fűtése gázkonvektor és elektromos cserépkályha A 16 lakásos, 4 szintes társasház magasföldszintjén található a kiváló elosztású tehermentes társasházi lakás ! A lakás lakható,de igény szerint felújítandó ! Lakásban 1 szoba , konyha +étkező , fürdőszoba külön wc. Az ingatlan rendkívűl jo helyen van a Zuglói Vassútállomás 15 perc séta !Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük.Ügyvédi közreműködés megszervezése, hitel ügyintézés lebonyolítása!Ha van eladó ingatlanja és szeretné magas minőségben, és a legjobb áron értékesíteni, AKKOR KERESSEN BIZALOMMAL!Várom megtisztelő hívását a hét minden napján!Nézzük meg együtt!!

Irányár: 47700000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: LK045610


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6588840


+36 30

Ingatlannet kód: NET6588840


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 47,7 millió Ft, négyzetméter ára 900 000 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588840. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.