star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 63 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

43 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 63 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 63m²


Ár:

43 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1934
Emelet
3.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
van

Az ingatlanról:

XIV. ker., Puskás Stadionnál, az Egressy úton eladásra kínálunk egy 63 nm-es, 2+1 szoba+hallos lakást egy 4 emeletes, liftes téglaház 3. emeletén.

A lakás költözhető állapotú; igény szerinti esetleges felújítás, festés után lakható vagy könnyen kiadható. (A lehetséges felújítást látványképekkel mutatjuk.)

A biztonsági bejárati ajtó fémbetétes, több ponton záródó. A lakás ablakait néhány éve cserélték, részben fa, részben műanyag ablakokra. Elektromos vezetékeit 15 éve újították fel. Fűtése gázkonvektorral, a víz felmelegítése villanybojlerrel történik. A vízórás lakás közös költsége felújítási alappal együtt 27.000 Ft. A gázfogyasztás a téli hónapokban 100-110 m3.

A társasház anyagilag rendben van, folyamatosan újítják.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető, már nem lakott; könnyen kiadható.

A környék infrastrukturális ellátottsága és közlekedése kiváló. Pár percen belül bevásárlási lehetőségek. M2 Puskás Stadion megállója 5 percre, A 77-es, 75-ös troli megállója 2 percre, ahogy az 1-es villamos megállói is. A belváros és a Városliget is 10-15 percen belül elérhető.

A környékről:

Zugló belső része, a Puskás Stadionnál;: kiváló közlekedés és infrastrukturális ellátottság jellemzi, közösségi közlekedés megállói szinte a ház előtt, metró pár perc sétára. Bevásárlási lehetőségek gyalogosan is néhány percen belül.
A belváros is elérhető negyedórán belül, ugyanakkor a Városliget is csak pár perc.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Puskás Stadionnál, Egressy út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6605056


Balla Ingatlan - XIV. kerület

Balla Ingatlan - XIV. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6605056

Balla Ingatlan - XIV. kerület

Balla Ingatlan - XIV. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Puskás Stadionnál, Egressy út) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: az építés éve 1934, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 43 millió Ft, négyzetméter ára 682 540 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy Erika referens a Balla Ingatlan - XIV. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6605056. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.