star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

58 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 62m²


Ár:

58 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
2
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A XIV. kerület egyik kedvelt részén, átmenőforgalomtól mentes mellékutcában, a Pitvar utcában kívánunk megvételre egy magasföldszinti 62 nm alapterületű +5 nm erkéllyel rendelkező társasházi lakást.

A hatlakásos, csúsztatott zsalus eljárással készült ház a ’70-es évek derekán épült, amit 2014-ben hőszigeteltek. A hőszigetelés költségei teljes mértékben ki lettek fizetve, így az nem terheli a közös költséget már.
A lakás jelenleg kétszobás, de a kisebbik szoba egykor két félszobából állt, ami egy válaszfallal könnyen visszaalakítható.

Az ingatlan 10 évvel ezelőtt lett felújítva gépészetileg és esztétikailag is. Ennek keretén belül lett az egykori gázkonvektorok helyett radiátorfűtés kiépítve, amiket egy Junkers márkájú gázcirkó lát el, ami egyúttal a használati melegvizet is szolgáltatja.
Az ablakok is korszerűsítve lettek műanyag tokozású, hő- és hangszigetelt üvegezésűekre.

A lakásnak a ház két szemközti oldalára néznek ablakok, így ennek köszönhetően egész nap világos, és napos. A szobái különnyílóak, konyhája ablakos, a fürdőszoba és a toalett külön-külön helyiségekben található. Kánikulában egy hűtő-fűtő klíma gondoskodik a kellemes hőérzetről.

A nappaliból egy tágas erkélyre jutunk, amely kiváló színhelye lehet akár a nyári kártyapartiknak is. Az ingatlanhoz tartozik egy saját használatú, nagyjából 10 nm-es tároló is, ami a lakás alatti pincerészben található.

Az energiatakarékos gázcirkónak, a hőszigetelt nyílászáróknak és a hőszigetlelésnek köszönhetően a rezsiköltségek kedvezőek. A ház tiszta rendezett, a lakóközösség kulturált. A házhoz tartozó kertet kertész ápolja, és tartja karban.

Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes. Parkolás a ház előtt ingyenes.

A lakás infrastrukturális ellátottsága kiváló, hiszen gyalogos távolságra bölcsőde, óvoda, Tesco Express, általános iskola, de a Bge is sétatávolságra van csak. Tömegközlekedéssel a Bosnyák tér, vagy az Örs vezér tere pár perc alatt elérhető, ahol további vásárlási lehetőségek találhatóak.

A tömegközlekedési adottságai is említésre méltóak, mert a belváros több irányból gyorsan elérhető.

Igény esetén teljes körű, díjmentes hitelügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.

A környékről:

Átmenő forgalomtól mentes mellékutcában, zöldövezeti környezetben, kiváló infrastrukturális ellátottság mellett


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Pitvar utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614609


Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614609

Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Pitvar utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 58 millió Ft, négyzetméter ára 935 484 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy Iván referens a Balla Ingatlan - XV. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614609. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.