star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Pestújhely

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Pestújhely 1. kép

Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Pestújhely

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Pestújhely

  • 65m²


Ár:

49 900 000 Ft

Közös költség
14 ezer Ft
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Bútorozott
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
D
Erkély, terasz mérete
4 m²

Az ingatlanról:

Eladóvá vált szeretett 65 m2-es erkélyes lakásom.A lakást 2017-ben étkezőssé alakíttattam, így lehetőség van kényelmes étkezőasztal elhelyezésére.A konyha és fürdőszoba 2019-ben teljesen felújításra került.A konyhában kerámia főzőlap és elektromos sütő került beépítésre, illetve mosogatógép. A konyha napfényes és tágas. A mosógép a tároklóba lett átkötve, így a fürdőszobában is kényelmesen el lehet férni. A fürdőszoba egy egyedi teljes falas panorámatükörrel van ellátva.A két kisszoba 2 éve lett újra festve, az egyik szoba egy igazi fiús, Minecraft szoba, saját kézzel festett Minecraft mintákkal. A kis hálószobában egy hatalmas tükrös, tolóajtós szekrény segíti a rakodást. A szekrény pontosan abba a szobába illő, a szobában egyedi hangulatvilágítás került beszerelésre. A nappaliban egyedi kézzel festett faldekoráció van.Az egész lakásban minden radiátor ki lett cserélve, illetve minden ablak műanyag. A bejárati ajtó egy fémlemezzel megerősített biztonsági ajtó. A konyha és gyerekszoba redőnnyel ellátott. Az lakás nyáron nem melegszik fel, így légkondira sosem volt szükség. A lakás csendes, jó szomszédsággal rendelkezik, egy rendezett, felújított lépcsőházi bejárata van.A lakás teljesen füst mentes!A földszinti elhelyezkedésnek 7 év alatt nem láttam semmilyen hátrányát, sőt...Az ingatlan a 7-es buszok megállóihoz 2 perc sétára van!

Kérem Ingatlanosok ne keressenek!


Elhelyezkedés

1158, Budapest, XV. kerület, Pestújhely, Drégelyvár utca 19


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6626171


Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerület, pestújhelyi (Drégelyvár utca 19) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 767 692 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Andrea hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626171. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület, Pestújhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.