star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 65m²


Ár:

42 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, A PÁSKOMLIGET UTCÁBAN, FELÚJÍTOTT, JÓ ELOSZTÁSÚ, 65 M2, 2+1 FÉLSZOBÁS, TEHERMENTES, EMELETI, GARDRÓBOS PANELLAKÁS.

A KÖRNYÉK:

A Páskomliget utcában, kiváló a tömegközlekedés, a közelben iskolák, játszóterek, orvosi rendelők, posta, és parkok, valamint közeli bevásárlási lehetőségek is adottak

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Jó lakóközösségű, 1971- ben épült tömb, 14 emeletes, dupla liftes ház.

A LAKÁS JELLEMZŐI:

A nyílászárók műanyagok, hőszigeteltek, a bejárati ajtó egy több ponton záródó biztonsági ajtó. A vezetékek, a belső ajtók és a vezetékek cserélve lettek. A burkolatok minden helyiségben szép állapotban vannak. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólapos. A közlekedőben energiatakarékos lámpák kerültek felszerelésre. Gardrób és kamra is rendelkezésre áll. A modern konyhabútor a vételár részét képezi, a többi bútor megegyezés tárgya.

FINANSZÍROZÁS:

A lakás TEHERMENTES, viszonylag gyorsan birtokba vehető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Várjuk hívását munkanapokon 09.00- 19:00 óra között.

Amennyiben eladná saját ingatlanát, több mint 10 éve működő, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Páskomliget utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6617030


Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Páskomliget utca) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 660 000 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Imobiliare 2 Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617030. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.