star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Újpalota

  • 78 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

57,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Újpalota

  • 78 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Újpalota

  • 78m²


Ár:

57 500 000 Ft

Közös költség
18,9 ezer Ft
Emelet
3.
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Lift
van
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom Újpalotai Panel lakásomat teljesen felújítva. Összes búrkolat cserélve lett fűtés és az elektromos hálózati is korszerűrésre került. Teljesen új konyha, wc , fürdőszoba és szobák. De a képek szerintem magárét beszélnek.

INGATLAN KÖZVETÍTŐK KÉREM NE HÍVJANAK


Elhelyezkedés

1156, Budapest, XV. kerület, Újpalota, Páskomliget utca 57


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6631608


Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerület, Újpalotai (Páskomliget utca 57) panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 57,5 millió Ft, négyzetméter ára 737 179 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631608. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület, Újpalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.