star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 85 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 85 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 85m²


Ár:

69 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1951
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KERTKAPCSOLATOS LAKÁS! Ez a lenyűgöző 85M2-es, 3,5 szobás lakás most eladó, és minden aspektusában készen áll, hogy a tiéd legyen. Az ingatlan közepes állapotban van, de ne hagyja, hogy ez tévútra vezessen - számos modernizáció és felújítás teszi a lakást egy valódi gyöngyszemmé.

INGATLAN JELLEMZŐI:

A 378M2-es lekerített telek, a lakás része, amely külön közművekkel és használati megállapodással rendelkezik. A 2016 óta végzett felújítások, mint például 3 ablak három rétegű thermo üvegezése és a vezetékek cseréje, a lakás hatékonyságát és modern kényelmét szolgálják. Az ingatlan stílusos megjelenése és a kényelmes elrendezése egyaránt megnyerő kombinációt alkotnak.

A faparketta az előszobában és a szobákban különleges melegséget áraszt, míg a többi helyiség modern hideg burkolatokkal van ellátva, ami még inkább fokozza az egyedi karaktert. A konyhában 2016-ban cserélték ki a kondenzációs kazánt, így a fűtés és meleg víz ellátás mindig kifogástalan lesz. A villanyvezetékek cseréje is megtörtént.

Ezen kívül az ingatlant egy biztonsági ajtóval ellátott bejárati ajtó, valamint egy lépcsőházhoz vezető terasz teszi teljessé. Ez a terasz nem csak egy szokásos kilátópont, hanem egy loggia is, amely be van üvegezve, így akár egész évben élvezheti a friss levegőt.

A kertkapcsolat és a modern berendezések együttesen teremtenek egy olyan otthont, ahol nem csak lakni lehet, hanem élni is. Ne hagyja ki ezt az alkalmat, hogy saját otthonod részese legyen! Várjuk Önt arra, hogy felfedezze és átérezze ezt a különleges lakókört!

A ház alatt rendelkezésünkre áll egy 15m2 pince is.

LAKÓTÉR ELRENDEZÉSE:

A lakás jelenleg, 3,5 szobából áll, külön étkezős konyha, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és egy 8m2 terasz, ami be lett üvegezve. Átalakítási lehetőség által kialakítható egy amerikai konyhás nappali + 2,5 szoba így nagyobb teret élhetünk a közös térben.

PARKOLÁS:

A telken autó beállási lehetőség, akár több autó számára.

KÖZLEKEDÉS:

A közelben pár perc sétára elérhető a 44-es, 92-es, 144-os buszok megállója, továbbá H8 és H9 HÉV átszállással elérhető

FINANSZÍROZÁS:

Az ingatlan hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink segítenek megtalálni a legmegfelelőbb konstrukciót egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.

IRÁNYÁR: 69,9MFt

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztatás jellegűek!


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Sashalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6615470


Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 1

Ingatlannet kód: NET6615470

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Sashalom) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m². További jellemzői: az építés éve 1951, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 822 353 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentmihályi Házak Ingatlan Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615470. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.