star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 45 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 45 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 45m²


Ár:

35 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1978
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó a Dolgozó úton, csendes, parkokkal és játszóterekkel körbevett zöld környezetben, egy 45 nm-es, 2 szobás, földszinti lakás, szigetelt szövetkezeti házban!

Az ingatlan felújított, műanyag nyílászárós, a teljes villanyhálózat újra lett húzva, a parketta felcsiszolva, és minden más esztétikai felújítás is megtörtént.

A közösköltség 9.200.- Ft, a fűtés, a villany, és a víz is egyedi mérőórák alapján fizetendő!

Közlekedés és infrastruktúra is kiváló, Kőbánya-Kiespest metró, és vonatállomás 15 percen belül elérhető, innen a város bármely pontja könnyen és gyorsan megközelíthető, iskola, gyógyszertár, lidl, boltok sokasága karnyújtásnyira található!

Ha felkeltette érdeklődését ez a kiváló paraméterekkel rendelkező ingatlan, megtekintésért kérem hívjon, akár hétvégén is!

Referencia szám: LK088457-IN


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6639273


+36 20

Ingatlannet kód: NET6639273


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A téglalakás ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 797 778 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Földi Zsuzsanna referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639273. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.