Ingatlannet.hu logo

Bankkártyás fizetés

Az Ingatlannet.hu az OTP Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást (SimplePay) nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. Az Ingatlannet.hu a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, az OTP Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról az Ingatlannet.hu nem értesül, azokat csak az OTP Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően az Ingatlannet.hu oldala
és az OTP Bank is tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

A vásárolt szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

A biztonságos vásárlás

Mire figyeljen a vásárláskor?

  • Olvassa el az Ingatlannet.hu ismertetőjét a kiválasztott szolgáltatásról, a vásárlás kondícióit és a fizetés feltételeit!
  • Tanulmányozza át az Ingatlannet.hu biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
  • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
  • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait (tranzakcióazonosító, engedélyszám)!
  • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá!
  • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

Elfogadott kártyák

Az OTP Bank internetes fizetési rendszere a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

A fizetés lépései

  1. Ön az Ingatlannet.hu oldalán választja ki a szolgáltatást, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
  2. Ezt követően Ön átkerül az OTP Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára (SimplePay), ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
  3. A kártyaadatok megadását követően a „Fizetés” gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
  4. A fizetést követően Ön visszatér az Ingatlannet.hu oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően — ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti —, az OTP Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról az Ingatlannet.hu oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngészőablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

A tranzakció részleteiről, az esetleges sikertelenség okairól, részleteiről bővebb tájékoztatást kaphat számlavezető bankjától.