Ingatlannet.hu logo

Művészetek Völgye – Több mint harminc hazai dizájner

muv_volgy

A Design Terminál formabontó beszélgetésekkel, mozival és koncertekkel várja a látogatókat péntektől augusztus 2-áig az idén 25 éves Művészetek Völgyében – közölte az intézmény kedden az MTI-vel.

A Design Terminál célja, hogy a növekvő népszerűségű kapolcsi fesztivál közönsége is találkozhasson a leginnovatívabb hazai vállalkozásokkal, az elmúlt évek izgalmas magyar termékeivel és a kreatív iparágakat foglalkoztató aktuális kérdésekkel.
A Design Terminál Udvarban tervezők, innovátorok, civilek és döntéshozók cserélnek véleményt többek között a korszerű oktatás titkairól, a jövő múzeumáról, a nők munkában betöltött szerepéről, vagy a kudarcról mint inspirációról.

dizájn term

A rendhagyó beszélgetések mellett több mint harminc hazai dizájner vására várja az érdeklődőket, és lehetőség nyílik közösen alkotni a Design Terminál által mentorált fiatal tervezőkkel. A Pajta Moziban válogatás látható a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Animáció tanszékén készült legfrissebb filmekből. Esténként a Design Terminál színpadán fellép többek között Sena, az Anima Sound System, a Wellhello, a Budapest SKA Nu-Jazz Orchestra, a Bermuda és a Hősök. A Design Terminál önálló helyszínének kialakításáért idén is a Hello Wood csapata felel.
A Művészetek Völgye mellett a Design Terminál idén is jelen lesz a bálványosi szabadegyetemen, valamint a Sziget fesztiválon.

Forrás: MTI
Képek: Internet