star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baja

  • 28 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 120 m²

    telek

Vételár:

12,99 millió Ft

Eladó ház Baja

  • 28 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 120 m² telek

  • Eladó ház Baja

  • 28m²


Ár:

12 990 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Baján, a Vasvári Pál utcában, a kórház közelében megvételre kínálunk egy teljesen külön bejáratú, saját udvarral rendelkező, 28 m2-es, 1-szobás, vegyes falazatú házrészt, teljes berendezéssel együtt, tárolóval, és 1-állásos lemezgarázzsal. Az ingatlan igény,- per,- és tehermentes.
 

Az épület teljesen leválasztott, utcafrontról külön bejárattal rendelkezik, mintha egy önálló kis családi ház volna. Az ingatlan tetőszerkezetét pár éve felújították, a 16 m2-es szobát belső hőszigeteléssel látták el. A képeken látható ingóságokat / berendezést a vételár tartalmazza. A fűtés gázkonvektorral biztosított. A fürdőszobában gázbojler, a konyha-étkezőben villanybojler biztosítja a melegvíz-ellátást. Az épület összkomfortos, saját víz,- gáz,- és villanyórával rendelkezik. A házrészhez cca. 120 m2-es udvar, tároló, és 1-állásos lemezgarázs tartozik.
 

Az ingatlan igény,- per,- és tehermentes, akár befektetésnek, gyorsan és könnyen kiadható. Az alábbi otthon kedvező választás, amennyiben egy minigarzon áráért, inkább egy teljesen külön bejáratú házrészt / kis családi házat vásárolna, udvarral és garázzsal.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Helyiségek

Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
4.5m²
Szoba
16m²
étkező
7.4m²

Elhelyezkedés

Baja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6641434


+36 30

Ingatlannet kód: NET6641434


Az általad megtekintett eladó bajai házrész 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 28 m², míg a hozzá tartozó teleké 120 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A házrész ára 12,99 millió Ft, négyzetméter ára 463 929 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Petrovics Zoltán referens a City Cartel, Baja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641434. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.