star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bakonyszombathely

  • 108 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 538 m²

    telek

Vételár:

27,5 millió Ft

Eladó ház Bakonyszombathely

  • 108 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 538 m² telek

  • Eladó ház Bakonyszombathely

  • 108m²


Ár:

27 500 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
nincs
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

Fejezze be igénye szerint!
Az ingatlankeresők egyik kedvenc településén, Bakonyszombathelyen kínálok megvételre egy 2005-ben épült családi házat, 538 m2 területtel.Az ingatlan ytong-ból épült 110 m2 hasznos alapterületű + terasz. 3 szoba + amerikai konyhás nappali, tágas fürdőszoba, háztartási helyiség, gardób, közlekedő helyiségek kerültek kialakításra. 2 éve kerültek be a külső műanyag nyílászárók, a cserepes lemez a tetőre, valamint a belső helyiségek aljzatbetonozása, a víz- és villanyvezeték is ekkor készült el. Ami még az új tulajdonosra vár: fűtésrendszer kiépítése (a jelenlegi tulajdonos klímás fűtést tervezett, a villanyhálózat is ennek megfelelően került kiépítésre), belső nyílászárók, glettelés, burkolás, egyéb belső munkálatok, külső szigetelés. A már megvásárolt anyagok a vételár részét képezik (gyapot szigetelőanyag a padlástér szigeteléséhez, ufólámpák, csemperagasztó stbAjánlom azoknak, akik egy jó közösségű, nyugodt, csendes településen szeretne élni. Gyerekes családoknak ideális hely, hisz a faluban van új bölcsőde, óvoda, iskola. Minden egyéb is megtalálható, ami a mindennapi élethez szüksége, úgy mint 3 kisbolt, orvosi- és fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat, posta. Munkásjárat szinte minden irányba közlekedik a településen át.Győr 35, Komárom 35, Tatabánya 45, Székesfehérvár 45 km-re, Budapest 1,5 óra (M1-en) autóval. Jó távolsági buszjárattal, Kisbértől pedig a vonatközlekedés is nagyon jó.A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra és hitelre van szüksége? Hitelcentrumunk bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel várja ügyfeleit a szerződés aláírásától, kiutalásig !Hívjon bizalommal.Az ingatlan rugalmas időpontban megtekinthető és azonnal birtokba vehető.

Referencia szám: HZ074124-IN


Elhelyezkedés

Bakonyszombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621648


+36 70

Ingatlannet kód: NET6621648

Az általad megtekintett eladó bakonyszombathelyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 108 m², míg a hozzá tartozó teleké 538 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa nincs. A családi ház ára 27,5 millió Ft, négyzetméter ára 254 630 Ft, ami a bakonyszombathelyi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621648. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bakonyszombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.