star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunakeszi

  • 159 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

90 millió Ft

Eladó lakás Dunakeszi

  • 159 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Dunakeszi

  • 159m²


Ár:

90 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Dunakeszi központjában a Városháza és a főtér mellett eladó egy tágas, modern 4 szobás nappalis, erkélyes lakás.
A lakás tájolásának és hatalmas ablakainak köszönhetően minden tere világos. Itt akár több fős család számára is lehetőség van a privát szféra kialakítására.
A lakás 2020-ban teljeskörű felújításon esett át. Minden a legmodernebb és a legmagasabb kényelmi szintnek megfelelően lett kialakítva.
A lakásba belépve egy hatalmas előteres nappaliba érkezünk, ahonnan minden helység megközelíthető. Szintén innen a 11,36 m2-es teraszra léphetünk. A nappali hangulatát távirányítású rejtett világítás fokozza, míg a téli borúsabb napokat egy hangulatos elektromos kandalló teszi derűsebbé.
A konyha is a nappaliból nyílik, mely gépesített, beépített modern, méretre készített konyhabútorral felszerelt. Ez természetesen a vételár részét képezi.
A lakásban két tágas fürdőszoba található, így a nagyobb családok számára is komfortos a reggeli készülődés.
A fűtésről padlófűtés gondoskodik, a nyári melegben pedig több klíma is rendelkezésre áll. Minden helyiségben 3 rétegű hang és hőszigetelő nyílászáró található, melyek elektromos távirányítású redőnnyel ellátottak.

Parkolási lehetőség a ház előtt ingyenesen.

A közlekedés kiváló, hiszen a város központjából, minden néhány percre elérhető.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal a hét bármelyik napján.
Az ingatlan per és tehermentes, azonnal költözhető! felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, prémium anyagok, redőnyözött, új nyílászárók, erkély, padlófűtés, klíma, dekorvilágítás, kandalló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Dunakeszi, Dunakeszi, Fő út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6448512


+36 30

Ingatlannet kód: NET6448512


Az általad megtekintett eladó dunakeszi (Dunakeszi, Fő út) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 159 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 90 millió Ft, négyzetméter ára 566 038 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szőcs Viola referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6448512. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.