star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunakeszi

  • 50 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 80 m²

    telek

Vételár:

69,99 millió Ft

Eladó lakás Dunakeszi

  • 50 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 80 m² telek

  • Eladó lakás Dunakeszi

  • 50m²


Ár:

69 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

LAKÁS SAJÁT INTIM KERTRÉSSZEL

Megvételre kínálok, Dunakeszi kedvelt részen, a Dr. Brusznyai Árpád utcában, egy 50 nm-es, 1+2 fél szobás téglaépítésű lakást.

A lakás egy kis lakóközösségű, 2008-ban épült, 2 szintes, téglaépítésű társasház földszintjén helyezkedik el, lekerített, 80 nm-es saját kertrésszel. Az udvarba 1 autó számára, beállási lehetőség biztosított.

A lakásba belépve az előtérből nyílik a külön helyiségben lévő Wc, és a kádas fürdőszoba, valamint a 2 háló is ezen a részen van.

Az előtérből balra az előszobán át, - ahol praktikus tárolási rendszer lett kialakítva - érünk az amerikai konyhás nappaliba, ahonnan a nagy fedett teraszon át jutunk a kertbe.

A kertben egy 4 nm-es, szigetelt, fa tároló található, elektromos árammal ellátva.

A lakás fűtésről gázcirkó gondoskodik, radiátorokkal.

A közelben megtalálható több bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, bölcsőde. Közlekedés szempontjából is kiváló, akár a távolsági busz, akár a vonat könnyen elérhető.

Autóval több lehetőség közül választhatunk, ha Budapestre mennénk.

INGYENES hitel tanácsadás, CSOK Plusz ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk az összes elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

- Egyedi, bankfiókban nem elérhető kamat- és díjkedvezmények
- Hitelképesség vizsgálat
- Idő, energia és pénz megtakarítás
- Teljes hivatali ügyintézés

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, további információkért hívjon bizalommal!

L.D ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 355989


Elhelyezkedés

Dunakeszi, Dr.Brusznyai Árpád utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6559849


+36 70

Ingatlannet kód: NET6559849


Az általad megtekintett eladó dunakeszi (Dr.Brusznyai Árpád utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 80 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 69,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 399 800 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Lenti Dávid referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6559849. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.