star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunakeszi

  • 42 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 180 m²

    telek

Vételár:

48 millió Ft

Eladó lakás Dunakeszi

  • 42 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 180 m² telek

  • Eladó lakás Dunakeszi

  • 42m²


Ár:

48 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ALKUKÉPES!!!
Dunakeszi közkedvelt lakóparkjában, az Alagligeti lakóparkban eladó tulajdoni lapon 32 m2-es földszinti tégla lakás saját intim kerttel, saját autóbeállóval, kerti tárolóval.
A lakás amerikai-konyhás, étkezős nappaliból (21,96 m2), előtérből (2,34 m2), fürdőből (7,63 m2), és szobából áll.
Az előtérben plafonig érő, mély szekrény tehermentesíti a szobákat tárolás szempontjából.
A meleg vizet, és a fűtést gázcirkó biztosítja, mely a hőt radiátor paneleken adja le.
A nyílászárók műanyagok, thermo
üvegesek, műanyag redőnnyel ellátottak.

A közelben minden megtalálható, bevásárlási lehetőségek, pékség, étkezdék, Tesco, gyógyszertár, Szent István Általános Iskola, Óvodák, Napsugár Bölcsőde, valamint a 324-es busz megállója ( Dunakeszi és Gödöllő között közlekedik Fót, Mogyoród érintésével).
Autós közlekedéshez az M2 felhajtója van nagyon közel, ezen Budapest 15 perc menetidővel elérhető.

Hitelre van szüksége a vásárláshoz?
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 359697


Elhelyezkedés

Dunakeszi, csendes utcában


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6584502


+36 70

Ingatlannet kód: NET6584502


Az általad megtekintett eladó dunakeszi (csendes utcában) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 42 m², míg a hozzá tartozó teleké 180 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 1 142 857 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Krisztina referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6584502. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.