star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunakeszi

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

57,9 millió Ft

Eladó lakás Dunakeszi

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunakeszi

  • 50m²


Ár:

57 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2017
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Földszinti Társasházi lakás saját kertrésszel!!!
Dunakeszin a Duna-Garden lakóparkban, liftes társasházban. Megvételre kínálok egy 50 nm-es tágas amerikai konyhás lakást.A konyhabútor minden igényt kielégít, beépített kombinált hűtő, tűzhely + sütő áll rendelkezésre.
A nappaliban és a szobában laminált padló, a többi helyiségben pedig padlókő került lerakásra.A lakópark elhelyezkedésének és a 30-as válaszfalaknak köszönhetően rendkívül csendes lakás.A műanyag ablakok remekül szigetelnek. A fűtésről és meleg vízről cirkó gondoskodik. A fürdőszobában törülközőszárító a többi helyiségben radiátor biztosítja a meleget. A lakás teljesen körbefűtött, télen az ideális hőmérséklet abszolút költséghatékony. A vonat és a buszmegálló néhány perc alatt elérhető. A Duna part és szabad strand alig 300 méter sétára található. Saját parkoló tartozik a lakáshoz ami külön megvásárolható 3,5 Millió forintért. A lakás hitelezhető. Per és teher mentes.

Referencia szám: LK020988-IN


Elhelyezkedés

Dunakeszi, Kolonics György utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6617004


+36 30

Ingatlannet kód: NET6617004


Az általad megtekintett eladó dunakeszi (Kolonics György utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 57,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 158 000 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Vadászy Gábor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617004. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.