star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Martfű

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19,6 millió Ft

Eladó lakás Martfű

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Martfű

  • 53m²


Ár:

19 600 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1965
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Martfű központjában, a Munkácsy úton, egy 2 szobás, 53 m2-es, földszintes, részben felújított tégla lakást, az alábbi paraméterekkel:- a lakás magasföldszintes, 53 m2 alapterületű, kettő külön bejáratú szobával rendelkezik- mind a két szoba tágas és világos, a parketta jó állapotú- a lakás rezsije alacsony, a fűtést gázkonvektor biztosítja- gyönyörű új cserépkályhát építettek be a két szoba közé, ami a kis szobából fűthető- a fürdőszoba tusolóval ellátott, és a WC külön bejáratú, a folyosóról nyílnak- a konyha keleti tájolású világos a szobák nyugati tájolásúak, minden ablak redőnnyel ellátott- az előszobában beépített szekrények találhatók- 2005-ben a lakást felújították új konyha bútor, új konvektorok, belső falak hő és hangszigetelése - az épület bejárati ajtajait 2023-ban hőszigeteltre cserélték- csendes, zöldövezeti környezet veszi körül- buszállomás, boltok, PM hivatal, Művház, iskola, óvoda, játszótér, könnyen, gyalogosan is elérhető- nagy zárt pince helyiséggel rendelkezikAmennyiben az #155805106 eladó martfűi lakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlanértékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése  értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Pince
20m²
Előszoba
8.1m²
Kamra
1.2m²
Wc
0.8m²
Fürdőszoba
4.6m²
Konyha
7.5m²
Szoba
13m²
Szoba
17.5m²

Elhelyezkedés

Martfű


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6579001


+36 20

Ingatlannet kód: NET6579001

Az általad megtekintett eladó martfűi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 19,6 millió Ft, négyzetméter ára 369 811 Ft, ami a martfűi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Patkó István referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579001. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Martfű ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.