star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Martfű

  • 41 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

15,9 millió Ft

Eladó lakás Martfű

  • 41 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Martfű

  • 41m²


Ár:

15 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1982
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Martfű központi részén lévő lakást!A martfűi lakás főbb jellemzői:- tégla építésű 9 lakásos ház 2. emeletén található- a lakás 41 m2 nettó alapterületű, déli fekvésű- előtér, közlekedő, konyha, kamra, fürdő zuhanykabinnal és illemhelyiséggel együtt és 1 egész szoba került kialakításra- a lakáshoz erkély is tartozik 2.5 m2 nagyságú- a szoba parketta, a többi helyiség járólapos burkolatot kapott- a nyílászárók újak hő-és hangszigetelt műanyagból készültek- a fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak, a meleg vizet villanybojler adja- a lakáshoz saját tároló és egy kis kert is tartozik- a lépcsőház rendezet,t a környezet gyönyörű ,zöldövezeti- a Martfűi Gyógyfürdő és a Tisza Part is gyalogosan kevesebb, mint 5 perc alatt elérhető- a lakás per-tehermentes, azonnal birtokba vehető a teljes összeg kifizetése után- az ingatlan alkalmas hitelre is!Amennyiben a 155805600 számú Martfűn lévő lakás, vagy a kínálatunkban lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését hívjon bizalommal bármikor!/ a hirdetésben szereplő információk a tulajdonostól származnak /Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!  


Helyiségek

Szoba
22.68m²
Közlekedő
4.06m²
Kamra
1m²
Konyha
8.43m²
Fürdőszoba
5.1m²
Előszoba
0.49m²

Elhelyezkedés

Martfű


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6641329


+36 20

Ingatlannet kód: NET6641329

Az általad megtekintett eladó martfűi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 41 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 15,9 millió Ft, négyzetméter ára 387 805 Ft, ami a martfűi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Fazekas Marianna referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641329. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Martfű ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.