star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Martfű

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

20 millió Ft

Eladó lakás Martfű

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Martfű

  • 65m²


Ár:

20 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Martfűn az Ófaluban egy kiváló lehetőség várja Önt!
Eladó egy hangulatos, összkomfortos, tégla építésű házrész, amely egy négy lakásos társasház része, és egyedi otthoni élményt
kínál.
A 65m2-es ingatlanhoz egy tágas kert is tartozik, ahol pihenhet és kikapcsolódhat.

Az ingatlan minden kényelemmel fel van szerelve, víz-, villany-, gáz- és csatorna hálózattal is rendelkezik. Az otthon belső elrendezése a 2 szoba, konyha, előszoba és kamra egyaránt otthonos légkört teremtenek. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található. Az udvarban elhelyezkedő két tároló segíti az értékeinek rendszerezését, míg a beépíthető tetőtér lehetőséget ad az ingatlan további fejlesztésére.

Az ingatlan per- és tehermentes, valamint jó állapotban van, így gyorsan beköltözhet, és élvezheti az új otthon nyújtotta kényelmet. A fűtést gázkazán és vegyes tüzelésű kazán is biztosítja, így mindig kellemes hőmérsékletű lesz az otthona.

Ez az ingatlan ideális választás azoknak, akik városi életet szeretnének élni, miközben a csend és nyugalom mellett könnyen elérhetőek a városi szolgáltatások is. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a varázslatos otthont!

Vighné Hreskó Anikó


Elhelyezkedés

Martfű, Rákóczi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6627305


Vighné Hreskó Anikó

Vighné Hreskó Anikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6627305

Vighné Hreskó Anikó

Vighné Hreskó Anikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó martfűi (Rákóczi út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 20 millió Ft, négyzetméter ára 307 692 Ft, ami a martfűi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vighné Hreskó Anikó referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627305. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Martfű ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.