star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Martfű

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

18,8 millió Ft

Eladó lakás Martfű

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Martfű

  • 53m²


Ár:

18 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1982
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Martfű központjában, a Szolnoki úton, egy 2 szobás, 53 m2-es, erkélyes, részben felújított tégla lakást, az alábbi paraméterekkel:- a lakás 3. emeleti (NEM ZÁRÓSZINT), 53 m2 alapterületű, kettő külön bejáratú szobával rendelkezik a lakás két szélén- a nagyobb szoba tágas és világos, a parketta jó állapotú, ebből a szobából nyílik az erkély, amin kihúzható árnyékoló biztosítja a tűző nap elleni védelmet- a fürdőszoba káddal ellátott, és a WC külön-külön bejáratú, a folyosóról nyílnak- a konyha és a kisszoba ablakait műanyagra cserélték, világos és nyugati tájolásúak, minden ablak redőnnyel ellátott- az előszobában beépített szekrények találhatók- a lakás rezsije alacsony, a fűtést gázkonvektor biztosítja- az épület bejárati ajtajait és a lépcsőház minden nyílászáróját korszerű műanyagra cseréltékAmennyiben az #155805055 eladó martfűi lakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlanértékbecslés, energetikai tanusítvány készítése  értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Erkély
1.75m²
Előszoba
5m²
Wc
1.2m²
Fürdőszoba
3m²
Konyha
9.45m²
Szoba
13.2m²
Szoba
19.4m²

Elhelyezkedés

Martfű


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6579040


+36 20

Ingatlannet kód: NET6579040

Az általad megtekintett eladó martfűi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 18,8 millió Ft, négyzetméter ára 354 717 Ft, ami a martfűi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Patkó István referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579040. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Martfű ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.