star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

45,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 60m²


Ár:

45 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
5.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Fűtés
távfűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Eladó XV. kerületben Rákospalotán, 60 n2-es 1+2 félszobás, Étkezős, Erkélyes, 5. emeleti panellakás. Ablakos konyhával. Szobákban és a fürdőszobákban modern ledcsík világítással. A fürdőszobai led fénye változtatható színnel. Az erkély beépített, burkolata új. Ablakok műanyag keretesre lettek kicserélve. Bejárati ajtó biztonsági, előtte (a folyosó végén) ráccsal felszerelt. A rács és a bejárati ajtó közötti rész személyes holmik tárolására kihasználható.
Az erkélyről a kilátás örök panorámás. Ablakos konyhával. A nappali szoba 2 hagyományos ajtó helyén boltíves megoldásúvá lett átalakítva. A lakásban található egy plusz gardrob helyiség, ahol a mosógép és a ruhák kaptak helyet. Barátságos lakóközösséggel. Az épületet falait most szigetelik.
A ház mögött található az általános iskola, orvosi rendelő, óvoda. A közelben pedig számos bevásárlási lehetőség (Metró, Lidl, Penny) található. Autóval az M3 Rákospalotai kihajtója kb. 4 percnyire található. Parkolás: az utcán ingyenes. A ház mellett garázssorban igény szerint garázs bérelhető vagy vásárolható.
Zugló-Keleti pu.-Blaha L.Tér-Széll Kálmán tér 5-ös busszal könnyen elérhető. 231 busszal Őrs Vezér tér, 204 Újpest-központ- Békásmegyer irány egy busszal elérhető.
Hétvégén is várom megtisztelő hívását.

A környékről:

Lakótelepi környezetben, szélső ház nagyon jó kilátással.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Csobogós utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625199


Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Csobogós utca) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 45,9 millió Ft, négyzetméter ára 765 000 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Schönfeld Szilvia referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625199. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.