star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 61 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

48,2 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 61 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 61m²


Ár:

48 200 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, ERDŐKERÜLŐ UTCÁBAN, CSENDES, PARKOS RÉSZEN, SZIGETELT HÁZBAN, ELADÓ, EGY 61 M2, 3 SZOBÁS, FELÚJÍTOTT, X.EMELETI PANELLAKÁS, BEÉPÍTETT LOGGIÁVAL.

A KÖRNYÉK:

Csendes, parkos környezet, a környéken a közlekedés kiváló, közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség is adott.

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Nagyon jó lakóközösségű, 1972 években épült, 10 emeletes, szigetelt tömb.

A LAKÁS JELLEMZŐI:

A lakás teljes körű felújításon esett át. A nyílászárók műanyagok, hőszigeteltek. A radiátorok cseréje is megtörtént, egyedi mérős lapradiátorok állnak rendelkezésre, a vezetékek is újak. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólapos. A belső ajtók is cserélve lettek, hűtő-fűtő klíma is felszerelésre került. Az egyedi új konyhabútor a vételár részét képezi. Tartozik a lakáshoz egy 1,7 m2 loggia, ami beépítésre került.

FINANSZÍROZÁS:

Az ingatlan TEHERMENTES, akár azonnal költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre!

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Várjuk hívását munkanapokon 09:00-19:00 óra között.

Amennyiben eladná saját ingatlanát, több mint 10 éve működő, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Erdőkerülő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625260


Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Erdőkerülő utca) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 48,2 millió Ft, négyzetméter ára 790 164 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Imobiliare 2 Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625260. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.