star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

56 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 70m²


Ár:

56 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1973
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Remek elosztású, DUPLA erkélyes, tágas, csendes lakás eladó!

XV. kerület Újpalotán, a Zsókavár utcában kínálom megvételre ezt a 70 nm -es DUPLA erkélyes, beépített előtérrel rendelkező, világos, 3 külön bejáratú szobás, hallos-étkezős, ablakos konyhás lakást, szigetelt épület első emeletén.
Az ingatlant élhető terek, és kiváló elosztás jellemzi.
A nagy méretű ablakoknak köszönhetően mindig világos, praktikusan berendezhető. A több, mint 8 nm-es hall kiválóan alkalmas étkezőnek, de akár a nappali funkciót is betöltheti.
A beépített szekrények a tárolást segítik.

Ennek a típusnak a legkedveltebb jellemzője a dupla erkély, így jó időben az élettér ennyivel növekszik.
A lakás jó állapotú, azonnal költözhető.

Az épület 16 cm-es szigeteléssel ellátott, melynek köszönhetően a fűtés költs ége igen kedvezően alakult az elmúlt évben is.
Az erkélyek felújítása és a radiátorok cseréje is megtörtént, melyek hőfoka szabályozható.

Kiváló tömegközlekedés (69-es villamos, 196-os, 46-os buszok és 10 percre a Vásárcsarnok csomópont, ahonnan a 7-es buszcsaláddal a belváros könnyen és gyorsan elérhető).

Bevásárlási, szórakozási lehetőségek, szolgáltatók a közeli Pólus Centerben és Ázsia Centerben, de még közelebb Lidl és Aldi, valamint pékség, kisbolt, drogéria, orvosi rendelők, könyvtár.

Kiváló választás olyan családoknak, akiknek fontos a tágas, kényelmes élettér!

További információért, megtekintési időpontért, várom hívását/üzenetét!


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6627090


Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A panellakás ára 56 millió Ft, négyzetméter ára 800 000 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Angyal Andrea Judit referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627090. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.