star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 69 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

46,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 69 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 69m²


Ár:

46 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1982
Emelet
4.
Szobák száma
4 (1 + 3)
Fűtés
gáz (központi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Csok Plusz Igénybe Vehető!

Tiszta Tulajdoni Lap!
1/1 Tulajdon!

XV. kerület, Rákospalota-kertváros egy bájos zugában található ez a Gyermekes Családoknak Ideális Otthon, melyet most kínálunk eladásra.

Ez a 69 négyzetméteres panel lakás a 4. emeleten helyezkedik el, lift ugyan nincs, de a gyönyörű környezet és a lakás számos előnye kárpótol minden lépcsőfokért. Az ingatlan jó állapotban van.
1 plusz 3 szoba áll rendelkezésre, így bőséges helyet biztosítva minden családtagnak, és a szükséges otthoni tevékenységeknek.
Napfényben úszó otthon, melyet hő- és hangszigetelt műanyag ablakok Szúnyoghálóval és Redőnyökkel tesznek még komfortosabbá és nyugodtabbá.
Házközponti fűtés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, így télen sem kell fázni, nyáron pedig a Klíma teszi élhetővé a teret.

A lakóközösség kiemelkedően jó, egymásra figyelő és összetartó kis közösség.
Az erkélyes lakás parkos környezetben fekszik, közelben több játszótér is van, ahol a gyerekek Biztonságosan játszhatnak. A lakáshoz tartozik egy 3nm-es Saját Tároló is, így nem kell a babakocsit, kis biciklit az emeletre cipelni.

A kiváló infrastruktúrának köszönhetően a buszmegállók mindössze 300 méteren belül vannak, így könnyen elérhetőek a város legfontosabb pontjai. M3-as autópálya 5 perc. Parkolás a ház körül Ingyenes.
A lokáció verhetetlen: kisebb és nagyobb üzletek mindössze 5-10 percen belül elérhetőek, így minden szükséges kényelmi szolgáltatás könnyen biztosított.
Az óvoda, iskola és középiskola közelben található, így a gyerekek könnyen és biztonságosan juthatnak iskolába és vissza.

Hívjanak Még Ma, hogy megtekinthessek ezt a kivételes otthont!

A környékről:

Csendes parkos környezet, kiváló infrastruktúra.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Vácduka tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629001


Balla Ingatlan - X. kerület

Balla Ingatlan - X. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Vácduka tér) panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 3 félszoba). A panellakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fűtés típusa gáz (központi). A panellakás ára 46,5 millió Ft, négyzetméter ára 673 913 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Takács Tünde referens a Balla Ingatlan - X. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629001. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.