star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 69 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

53 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 69 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 69m²


Ár:

53 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
4 (2 + 2)
Fűtés
távfűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Újpalota – Sárfű utcában 69 nm-es, 2+2 félszobás, alacsony emeleti, részben gyönyörűen felújított egyedi mérőórás, klímás, tehermentes panellakás eladó!

Jó megközelíthetőséggel, a Pólus Centertől rövid sétára, csendes, parkos környezetben található ez a részben felújított, nagyon jó elosztású napfényes panellakás. Az ingatlan nagyon jó elrendezésű, konyhája világos, nagyablakos. A lakásba érkezve a keleti tájolású nappalin felül külön hálószoba, lodzsás félszoba, étkező, fürdőszoba és külön mellékhelyiség fogad bennünket.

Az ingatlan egyedi mérőórákkal felszerelt!

A lakásban az alábbi felújítások történtek:

- Minőségi biztonsági bejárati ajtó került beszerelésre
- Új műanyag thermo nyílászárók szúnyoghálóval felszerelve, és
- Elektromos redőnyök mindenhol (kivéve az étkező)
- Hűtő-fűtő klíma
- Új radiátorok
- Új, modern burkolatok

A lakásban a fürdőszoba és a konyha állapota még az eredeti.

Kiváló elrendezésének köszönhetően kényelmes otthont nyújthat többgyerekes családok számára is.

Közös költség: 16.550 Ft/hó, mely a szemétszállítás díját is tartalmazza, fűtési költség: 12.000 Ft/hó/átalány.

Infrastrukturálisan is nagyon szerencsés hely, a környéken szinten minden megtalálható: iskolák, óvodák, orvosi rendelők, számos bevásárlási lehetőség, futópálya, sportolási lehetőség adott a közvetlen közelében.

Az ingyenes parkolás az épület előtt megoldott, a ház mögött pedig zöldövezet terül el, ahol a gyerekek játszhatnak.

Az ingatlanhoz kiváló tömegközlekedési lehetőségek kapcsolódnak: a 196-as busszal könnyen eljuthat Újpest-központhoz, a 69-es villamossal a Mexikói útig, a 7-es és 8e buszokkal pedig gyorsan a belvárosba érhet. A Pólus Center és az Ázsia Center a közvetlen közelben van.

Hívjon még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a remek lehetőséget!

A környékről:

Csendes, parkos környezet. A közelben bölcsőde, óvoda, iskola, üzletek, gyógyszertár, orvosi rendelő, Vásárcsarnok, különféle sportolási lehetőségek. Nagyobb bevásárló központok Pólus Center, Ázsia Center, Spar, Interspar, Aldi, Lidl, Tesco rövid idő alatt elérhető.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Sárfű utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629904


Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Sárfű utca) panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 53 millió Ft, négyzetméter ára 768 116 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dávid Ildikó referens a Balla Ingatlan - XV. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629904. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.