star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 65m²


Ár:

44 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Szobák száma
3
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Újpalota zöldövezeti részén egy felújítandó földszinti panellakás.

Közvetlen parkra néző, rácsokkal felszerelt, jó elhelyezkedésű ingatlan. Panelprogramos, így a ház állapota remek, jó a lakóközösség.
Két szoba egymásból, a harmadik egy ajtó lezárásával akár különnyíló is lehet, így 3 teljes szobát élvezhetünk kedvünk szerint. A különálló, ablakos konyha remek elhatárolódást biztosít a szobáktól az esetleges illatok terjengését elkerülve. A bejárat mellett egy kis gardrób, azt követően egy háztartási helyiség áll rendelkezésre, ami a viszonylag kis fürdőszoba miatt egy páratlan lehetőség a mosógép és egyéb eszközök tárolására, de igény szerint kamra is válhat belőle.

A lakás közelében iskola, óvoda, rendelőintézet, boltok és szinte minden megtalálható, amire szükség lehet. A Pólus és Ázsia Center néhány percre van autóval illetve busszal.
Remek lehetőség az ingatlan a földszinti elhelyezkedése miatt a lakhatáson túl akár IRODÁNAK, RENDELŐNEK, SZALONNAK.

Jöjjön el, nézze meg és a fantáziája szerint alakítsa a saját igényeire.

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Gardrób
3m²
Közlekedő
3m²
Konyha
7m²
Szoba
12m²
Szoba
14m²
Nappali
17m²

Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6638951


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 690 769 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Péter Henriett referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638951. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.