star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 55m²


Ár:

42 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
6.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Tehermentes, szépen felújított, erkélyes, 2 klímás, nappali + kétszobás öröklakás ÚjpalotánBudapest, XV. kerület (Újpalota városrészben) eladó ez a parkosított környezetben lévő, hatodik emeleti, szépen felújított, 55 négyzetméteres, nappali + két hálószobás, erkélyes lakás.Elsőként a lakás elhelyezkedését és közvetlen környezetét emelném ki: frekventált helyen van, néhány percen belül valamennyi fontosabb közlekedési eszköz igénybe vehető, frekventáltsága ellenére csendes környék, parkosított környezet fogad, az épületek között kialakított közterületi parkolóhelyek nagy száma miatt könnyen tudunk parkolni.A lakás legfontosabb ismérvei: tehermentes és viszonylag rövid időn belül költözhető! nagyon jó elosztású, mindhárom szoba külön nyíló, alacsony fenntartású (34.000 Ft/hó alatt van a lakás teljes rezsi költsége egész évben), mivel a lakóház szigetelt, részt vett panel programban, a panelprogram tulajdonosra eső része kifizetésre került, a lakás 2 inverteres hűtő-fűtő klímával rendelkezik, a két hálószoba északi-északkeleti fekvésű, egész nap napfényes, fűtése távhő, melyhez egyedi mérők tartoznak, a vízfogyasztást egyedi vízóra méri, a fürdő és a WC praktikusan külön helyiségben van, a konyhában egyedileg készített beépített bútorok vannak, végül az előszobában kényelmesen elfér egy étkező asztal székekkel. a lakáshoz tartozik egy – a társasháztól bérelt – közös tároló helyiség is!Felújítások: 2016. évben valamennyi nyílászáró cserélve lett kétrétegű thermoüvegre, az ablakokra redőny vagy reluxa és szúnyogháló került felszerelésre, a korábbi hőleadók helyett korszerű thermoszelepes lapradiátorok kerültek felszerelésre,Az ingatlan kitűnő elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, pár perc sétára van a 7E, a 8E, a 108E és a 130-as és a 196-os autóbusz megállója, és a 14 villamos, az M3-as metró Lehel téri megállója, a 75-ös és 76-os trolibusz és nem utolsó sorban egy hosszúra nyúlt munkanap vagy egy görbe este után a barátokkal, a 6-os és a 914-es jelzésű éjszakai autóbusz járat. (ezen kívül a közelben elérhető még a 34-es, a 105-ös, a 106-os és a 175-ös autóbusz is), személygépjárművel is csupán alig 10 perc a belváros.A lakás közvetlen környezetében oly sok intézmény található, hogy a teljesség igénye nélkül álljon itt néhány példa: Újpalotai Összevont Óvoda, Hartyán Általános Iskola, Bethlen Gábor Technikum, Újpalotai Közösségi Ház, Orvosi rendelő, Nyugdíjasház és Idősek Gondozóháza, ügyvédi iroda, Szuper Diszkont, FKF Lakossági szelektív hulladékgyűjtő udvar, futópálya, focipálya, AST Fittnes, skatepark.A lakás remek adottságokkal rendelkezik és új tulajdonosára vár!Kérdése van? Hívjon bizalommal!Ha hitelre, állami támogatásra, CSOK-ra, ügyvédre vagy éppen értékbecslésre van szüksége, állok rendelkezésére!Exkluzív lakást és életteret szeretne megfizethető áron?Nézze meg, szeressen bele és tegyen ajánlatot!


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Erdőkerülő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640879


Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Erdőkerülő utca) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A panellakás ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 780 000 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Császi Norbert referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640879. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.