Ingatlannet.hu logo

3 asztali kiegészítő, amire nem is gondolnál, pedig nagyon hasznos

Otthoni munkaasztal

A bezártságnak köszönhetően sokan böngésszük a különböző webshopokat a legszebb bútorok vagy kiegészítők után kutatva, de sokszor megfeledkezünk az asztalunkról, pedig a home office elterjedésével egyre többen töltjük mindennapjainkat a székünkben ülve. Tehát nem csoda, hogy egyre többen, egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek

Mi szükséges az asztali harmónia megteremtéséhez? Mutatjuk!

 

Laptop tartó állvány, mint ergonómiai eszköz

 

Amikor a kényelmes és egészséges munkavégzésről esik szó, hajlamosak vagyunk kizárólag a íróasztal székre gondolni, pedig legalább annyira fontos ergonómiai szempont, hogy a monitort szemmagasságban figyeljük. A monitorok egyik alternatívájaként egyre többen vásárolnak laptop tartó állványokat, ami nem csak olcsóbb, de kevesebb helyet foglal és esztétikus eleme lehet egy asztalnak.

 

Szobanövény, ami nemcsak a szemnek szép

 

Régóta számít dekorelemnek a növény, nemcsak kültéren, de beltéren is, akár az íróasztalunkon. Mindamellett, hogy látványa boldoggá tesz és az online meetingen látható hátterünket is feldobja, tisztítja a levegőt, ezáltal a közérzetünket ilyen módon is javítja. Érdemes olyan növények közül válogatni, mint az aloe vera, a vitorlavirág, a bambuszpálma vagy az anyósnyelv.

 

Tükröm, tükröm…

Sminktükör

Már-már természetes, hogy a lakásunk több helyiségében is vannak tükrök, nemhiába, hisz amellett, hogy dekorációs elem, a kis tereket megnöveli, a sötét részeket pedig fénnyel tölti meg. Ennek ellenére, leginkább praktikai funkciója miatt szeretjük, hisz az elindulás előtti utolsó megállónk mindig a tükör.
Az elmúlt évben sokunk munkahelyi megbeszélései az online térbe költöztek át, így mennyivel praktikusabb megoldás, ha a fürdő helyett közvetlen az asztali sminktükör előtt készülődhetnénk, szépítkezhetnénk?