Ingatlannet.hu logo

Tippek-trükkök (6) – Ingatlanhirdetési kisokos a gyors eladásért (3. rész)

Összegyűjtöttem néhány tippet arra is, hol érdemes még hirdetni az online felület mellett, ha szeretnénk még több emberhez eljuttatni hirdetésünket.

APRÓHIRDETÉSI ÚJSÁGOK
Hirdessünk helyi apróhirdetési újságokban, bár azt érdemes figyelembe venni, hogy ezeket főként idősebb korosztály olvassa.

INGYENES HIRDETŐÚJSÁGOK
Néha meglepően jó eredményeket nyújtanak, így érdemes lehet tájékozódni a hirdetés feladásának feltételeiről.

MOLINÓ
Van, aki fél kitenni a táblát az ingatlanra, de én mégis mindenképpen javaslom. Alapvetően az, hogy áruljuk az ingatlanunk; kiteszünk egy táblát, a hirdetésben megadjuk a pontos címet, nem von maga után betörést! A fő, hogy az ingatlan ne tűnjön gazdátlannak, ez pedig hirdetés feladásától eltekintve is fontos. Zárjuk az ajtókat, vagy akár telepítsünk riasztót, de ne szalasszuk el a lehetőséget, hogy az utcán sétálók is értesülhessenek az eladási szándékról, nem is beszélve az online érdeklődőkről. Az “eladó” feliratot és a telefonszámot mindenképpen érdemes ráírni! Minél nagyobb a tábla, annál jobb.

ISMERŐSÖKÖN KERESZTÜL
Szóljunk ismerőseinknek arról, hogy el akarjuk adni lakást, házat. A hír terjed és lehet, hogy előbb-utóbb eljut valakihez, akit komolyan érdekel az ajánlat. A “szájreklám” igen hatékony!

PLAKÁTOK, SZÓRÓLAPOK
Érdemes kihelyezni néhány plakátot a közvetlen környezetünkben, például a lépcsőházban, vagy kültéri táblákon, hiszen könnyen lehet, hogy a környékbeli lakosok vagy járókelők között komoly érdeklődők vannak.

Az ingatlanhirdetési kisokos többi fejezetében további tippeket talál!